Foodlab

GOOD JUICE

Waarom sappen?

Heb jij ook geen tijd voor ingewikkelde recepten?

Je doet je best om gezond te leven. Je sport, je maakt regelmatig een smoothie klaar waarvan je hele keuken op z’n kop staat. En achterin je keukenkastje staan wel vijf verschillende apparaten om verschillende soorten sapjes te kunnen maken. Maar wees eerlijk. Met je drukke baan, de kinderen die tijdens het klaarmaken van het ontbijt aan je benen hangen en de hond die nog uitgelaten moet worden, schieten je gezonde voornemens er nog weleens bij in. Daarom ontwikkelden wij voor jou deze sapkuren.

Je beter voelen en er beter uitzien.

Onze sapkuur geeft je lichaam op eenvoudige en doeltreffende wijze een nieuwe start. Je immuunsysteem krijgt een boost en je voelt je na afloop als herboren. Je hebt meer energie en je voelt je sterk. Vergeet niet: je bent op weg naar een mooiere, gladdere en stralendere huid. Als cadeautje val je vaak ook nog een aantal kilo’s af!

 

Tijdens de sapkuur gebruik je iedere dag omega -3 en een collageen shot.
De juices bevatten een brede, unieke mix van de beste groente en fruit en helpen je om het allerbeste resultaat uit je kuur te halen.
We gebruiken omega-3 olie in onze sapkuur om de celwanden in het lichaam zacht en soepel te maken, waardoor de voedingsstoffen uit de sappen beter worden opgenomen in het lichaam.
Vroeger was de omega-3 / omega-6 ratio beter in balans dan in de huidige westerse cultuur. We krijgen nu teveel omega-6 binnen.
Inname van extra omega-3 zorgt voor een betere balans.

 

Extra resultaat


Voor het maximale resultaat adviseren wij om de omega-3 visolie en collageen na de sapkuur te blijven gebruiken. 

Na een half jaar gebruik van de omega-3 visolie is de kans op hart- en vaatziekten verminderd met 70%. Blijvend gebruik van de omega-3 visolie draagt bij aan een optimale kwaliteit van leven en zo lang mogelijke gezondheid.
Vanaf een leeftijd van 20 tot 30 jaar daalt de collageen productie aanzienlijk en hiermee ontstaan rimpels. Collageen is een belangrijk bestanddeel in het lichaam. 
Het is belangrijk om collageen aan te blijven vullen als we de tekenen van veroudering willen verminderen. 

 

Voor meer informatie en het bestellen van een sapkuur kun je contact opnemen via de contactpagina.

Een kuur is €169,- incl. 25 sapjes, omega -3 en collageen shot voor iedere dag!

(of gebruik het als 5 weken kuur met 1 sapdag per week)

 

1 > Voorbereidingsfase (2 dagen)
Deze fase zorgt ervoor dat je tijdens de sapkuur weinig hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen ervaart. Tijdens de eerste twee dagen drink je geen koffie en vermijd je zuivel. Daarnaast eet je geen brood en aardappels. Als vervangers voor overdag kun je denken aan (gebakken of gekookt) ei, salade en aan havermoutpap. ’s Avonds eet je alleen een stukje mager vlees (ca. 100 gram) met veel groente. Drink twee liter water per dag. Je mag onbeperkt groente en fruit tussendoor eten.

2> Sapkuurfase (5 dagen)
Tijdens de sapfase gebruik je vijf sapjes per dag. Je kunt ervoor kiezen om deze vijf sapjes te verdelen over de dag en avond en dat je er verder niks meer bij eet.

Een andere optie is om vijf sapjes te verdelen over de dag en een lichte avondmaaltijd te nemen. Bij beide varianten ontgift je lichaam en val je af. Hou er wel rekening mee dat je bij de minder strenge kuur ook iets minder afvalt.

3> Opbouwfase (2 dagen)
De opbouwfase zorgt ervoor dat het lichaam weer wordt voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding. Eet en drink in deze fase hetzelfde als in de voorbereidingsfase.Vermijd zuivel en koolhydraten, zoals brood en aardappels. Drink maximaal één kop koffie per dag.

Omega -3 Visolie

We hebben het hier over Pure Omega-3 olie van 100 % Arctische wilde vis met koudgeperste olijfolie, vitamine D3 en toegevoegde frisse citroensmaak (biologisch, duurzaamgeproduceerd en MSC gecertificeerd)

• duurzaam gevangen (bijproduct)
• biologische wilde vis
• verse olie
• beste TOTOX value (zuiverste olie ter wereld)
• met bloedtesten die het effect aan kunnen tonen en kan testen hoe de balans is tussen omega -3 en omega -6 (en binnenkort ook omega -5 en omega -7)

SKIN & FOOD

 

Real Beauty Starts From The Inside.

Het Foob Lab programma richt zich op het creëren van een gezonde pH-waarde, een gezonde darmflora, een stabiele suikerspiegel, een verbeterde stofwisseling en spijsvertering en de aanpak van vrije radicalen. Door dit programma van o.a. gevarieerde voeding voelt u zich beter, energieker en uw huid ziet er stralender uit!

Voedingsprogramma voor elke huid.

Een stralende en egale huid door een gezonde levensstijl? Jazeker! Een gezonde levensstijl is de belangrijkste investering in jezelf en jouw huid. Heb jij een rijpere huid, allergieën, een droge / vochtarme huid, een gevoelige huid, eczeem, een vette huid, acne of last van littekens, rosacea of couperose, hyperpigmentatie of een door de zon beschadigde huid? Neem contact op! 

 

Zo krijgt u een mooie huid!

Een combinatie van gelaatsbehandelingen, de juiste producten én gezonde, evenwichtige voeding zorgen voor maximale huidverbetering. Bij het Food Lab eet u zo gezond mogelijk volgens de zuur-basisch lifestyle. Dit betekent dat 20% van de maaltijd zuur is en 80% basisch. Onze huidspecialist vertelt u welke voeding basisch of zuur is én welke voeding u met een specifiek huidprobleem beter kunt laten liggen. Samen bouwen jullie aan uw droomhuid!

EAT GOOD | FEEL WELL | LOOK GREAT

De Cenzaa Huidspecialist weet alles over de effecten van voeding op de huid en zal je voorzien van gerichte voedingsadviezen waarmee je echt geholpen bent. Door het aanpassen van je voedingspatroon volgens de Food Lab richtlijnen:

 • ontlast je je immuunsysteem, doordat het niet meer hoeft te reageren op voeding die eigenlijk niet bij je past;
 • krijg je een stabiele suikerspiegel;
 • krijg je een verbeterde zuur-base balans;
 • krijgt je energielevel een boost.

Dit prachtige totaalconcept resulteert in een gezonde, stralende huid!

Met het Food Lab, hét voedingsprogramma dat gericht is op de huid krijgt u:

 • Een egale huid
 • Een stralende huidskleur
 • Heldere teint
 • Betere huidconditie
 • Betere bloedcirculatie
 • Meer energie
 • Betere stoelgang
 • Lager cholesterol
 • Een gezonder lichaam
 • Een minder opgeblazen gevoel

   

Wilt u ook een mooie gezonde huid? Plan uw eerste afspraak in! (Binnenkort te boeken!)

Welk menu u ook kiest, met Food Lab krijgt u de juiste handvatten om te bouwen aan uw huidwensen. U krijgt voedingsadvies op maat en u leert hoe uw huid er beter uit kan gaan zien.

Download gratis Vork En Mes Bestek Cirkel-interface Symbool Voor ...

QUICK COURSE > €15,-

Consult van 30 minuten met onze huid & voedingsspecialist. Welke voedingsmiddelen zijn goed voor u en welke kunt u beter laten staan? U ontvangt na het consult een voedingskaart met lifestyletips afgestemd op uw huidtype.

Download gratis Vork En Mes Bestek Cirkel-interface Symbool Voor ...

SPECIAL COURSE > €120,-

Uitgebreid voedingsprogramma van 10 weken met persoonlijk voedingsadvies, supplementenadvies, voedingspaspoort, recepten en lifestyle tips. Allemaal afgestemd op uw huidtype, huidprobleem en huidwensen.

3 redenen om Food Lab te volgen:

Voeding voor uw huid

We lezen veel onjuistheden over voeding en de gevolgen die voeding op de huid heeft. Als u daadwerkelijk van uw huidprobleem wilt afkomen en de perfecte huid wilt creëren moet ook de huid van binnenuit aangepakt worden. Want steeds vaker wordt duidelijk dat acne, eczeem of rosacea voor een groot deel worden veroorzaakt door verkeerde voeding- en leefgewoontes. Ons voedingsprogramma helpt u bij het realiseren van een stralende en perfecte huid. Samen met onze Food & Skin Expert helpen we u om door al die voedingsadviezen een weg te wijzen. Daarbij kijken we naar uw wensen en uw huidtype en gaan jullie samen aan de slag. En ook al gaat dat met vallen en opstaan, u zult zien dat u zich over een tijdje beter voelt en dat uw huid ervan opknapt!

U kunt dit, want we gaan dit samen doen!

Uw Food & Skin Expert

Foodlab