Met de producten van Extenso houdt u uw huid jong en vitaal

Het is niet altijd eenvoudig om de juiste producten te vinden om uw huid goed mee te verzorgen. Vaak beloven merken gouden bergen, maar merkt u in de praktijk weinig van de werking van het product. Vandaar dat wij van Beauty and Wellness The New You u aanraden om eens te kijken of de producten van Extenso iets voor u zijn. Deze producten hebben zich ruimschoots bewezen en dat is dan ook de reden dat wij in onze schoonheidssalon deze producten veelvuldig aanbieden.

De producten van Extenso zijn gemaakt van natuurlijke materialen

De producten van Extenso kenmerken zich niet alleen door het feit dat ze heel goed zijn voor uw huid, maar ook doordat ze allemaal gemaakt zijn van natuurlijke producten. De producten bevatten namelijk geen overbodige parabenen, geen nutteloze geur- en kleurstoffen en uiteraard worden de producten ook niet getest op dieren. Alles van Extenso wordt in milieuvriendelijke verpakkingen verpakt zodat u niet alleen een product koopt dat goed is voor uw huid, maar dat ook geen schade berokkent aan het milieu. 

Verbeter uw huid met de producten van Extenso

Wanneer u kiest voor Extenso, kiest u voor kwaliteit. Dit product is een zogenaamd ‘hi-impact’ product waarmee u uw huid een zeer gezonde boost kunt geven. Omdat het product gemaakt is van natuurlijke producten, krijgt uw huid exact wat het nodig heeft om haar te beschermen tegen de tekenen van huidveroudering. Wanneer u Extenso gebruikt, zorgt u ervoor dat uw huid de zorg krijgt die het nodig heeft om gezond, schoon en strak te blijven.

Extenso brengt al het goede dat de natuur ons biedt in een product samen

De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om onszelf goed te verzorgen. Het is echter niet eenvoudig om zelf de juiste mineralen, zouten, vitaminen, aminozuren en sporenelementen te vinden die goed voor u zijn. Vandaar dat de makers van Extenso dit voor u hebben gedaan en vervolgens hun product voor een zeer goede prijs op de markt hebben gebracht. Kiest u dus voor de beste verzorgingsproducten voor de laagste prijzen, dan zit u met de producten Extenso helemaal goed.

Wilt u zich door onze specialisten met Extenso laten behandelen?

Wanneer u het idee heeft dat uw huid even net wat meer nodig heeft om goed gereinigd te worden, dan kunt u een behandeling bij ons ondergaan op het gebied van huidverbetering. Bij The New You staan wij altijd voor u klaar om u van dienst te zijn. Kijk even elders op deze site om te zien welke behandeling u het meest aanspreekt. Tijdens deze behandelingen behandelen wij met de producten van Cenzaa. Een van onze medewerkers vertelt u graag bij welk product u het meeste baat kunt hebben.

Wist u dat u de producten van Extenso ook online kunt kopen?

Als u graag met de producten van Extenso aan de slag wilt, dan kunt u een keer naar onze schoonheidssalon in Hengelo komen. Hier kunt u alles van dit merk vinden en een van onze medewerkers kan u uitleggen welk product u het beste kunt gaan gebruiken. Mocht u liever niet het huis uit willen, dan kunt u even doorklikken naar de webwinkel die u elders op deze site kunt vinden. Daar kunt u eveneens alles van Extenso vinden en met een paar klikken op de muis zorgen wij ervoor dat u uw product al op heel korte termijn kunt gebruiken.