Skin Improvement

Deze behandelingen zijn speciaal samengesteld om, met producten met een hoog percentage
werkstoffen en manuele massagetechnieken, het vernieuwingsproces van de huid te optimaliseren.
Door gebruik te maken van liftende bindweefselmassages en Alpha Hydroxy zuren,
worden huidproblemen en huidwensen effectief behandeld. Uw huid krijgt een enorme energieboost.
Deze behandelingen worden vaak in kuurverband gegeven.
Daarnaast is het belangrijk dat u de Cenzaa producten thuis gebruikt, zodat u lang kunt genieten van een gezonde,stevige en vitale huid. Voor deze behandelingen is een goede intake en Lifestyle – analyse (SKIN CHECK) erg belangrijk, maak hiervoor vrijblijvend een afspraak.

MICRONEEDLING

Hele gelaat | € 135,00
2 Zones | € 110,50
1 Zone | € 74,50
Plaatselijk | € 49,50

MICRONEEDLING

Deze behandeling is in te zetten voor veel huidproblemen, o.a. pigmentvlekken, rimpels, verslappingen, littekens, acnelittekens.

Doordat we heel specifiek per huidlaag werken kunnen we heel gericht behandelen. En zo het huidprobleem aanpakken daar waar het ontstaat. We starten minimaal 2 weken voorafgaand aan de eerste behandeling met een intakegesprek, waar we precies bespreken wat jij graag behandeld wil hebben en wat de mogelijkheden zijn.
Per behandeling zullen we ook kijken of we op de juiste lijn zitten met de kuur en passen we dit waar nodig aan. We werken in kuurverband om ook daadwerkelijk het maximaal haalbare resultaat te behalen. Dit zal per indicatie verschillen van 4 á 6 behandelingen.

De prijzen van de kuur zullen variëren per indicatie, we bespreken dit in het intakegesprek zodat je vooraf duidelijkheid hebt. Dit is afhankelijk van de indicatie en hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn.

We starten altijd met een GRATIS intake-gesprek om uw huid en uw wensen goed in kaart te brengen.

Behandeling > Met een snel bewegend stempeltje worden in korte tijd duizenden micro-perforaties gezet in de huid. De microkanaaltjes openen de huid voor de hoog geconcentreerde meso-werkstoffen.

Doel > Meso-preparaten (bijv.
hyaluronzuur) worden diep in de
huid gebracht.
> De aanmaak van collageen en
elastine wordt gestimuleerd.
> De huid wordt voller, gladder en
strakker.

BOTULINE TREATMENT

105 min | Face € 99,50
90 min | Eyes € 89,50

 

BOTULINE TREATMENT

Een intensieve hydraterende behandeling, waarbij exceptionele werkstoffen uw huid intens voeden, verzorgen en rimpels op aanzienlijke wijze worden bestreden.

Op basis van uw huid (wensen) zal er een Lifestyle – Analyse uitgevoerd worden, waar de behandeling speciaal op afgestemd wordt. Tijdens deze behandeling geniet u ook van Oosterse massagetechnieken, de Cenzaa geur- en droomreis en het botuline (oog) masker. Het gebruik van therapeutische hydraterende ingrediënten tijdens deze behandeling geven uw huid haar glans en vitaliteit weer terug!

GLOW PEEL TREATMENT

60 min | € 45,00
 

Fruitzuur Treatment

Tijdens deze fruitzuur treatment wordt gebruikt gemaakt van Mandelico en/of Glycol.
Huidproblemen als huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels, maar ook littekens en pigmentstoringen worden verbetert.
Door de anti-bacteriële eigenschappen van Mandelico is de behandeling ook zeer geschikt voor rosacea en acne huiden.

Glycol kan dieper in de huid doordringen om de elastine- en bindweefselproductie te activeren.

Deze behandelingen vinden in kuurverband plaats van 4-6 behandelingen om de 1 a 2 weken en zal tijdens de intake op uw wensen en huid worden afgestemd.

CRYO- THERAPY

Starttarief | € 18,50
15 min extra | € 8,50 

Cryo-Therapy

Cryo-therapy werkt op basis van Penatrating-Jet-Freezing, de meest effectieve Cryo-technologie op dit moment. Met deze methode kunnen uiterst precies wratten, ouderdoms-, pigment,- en lentigo (lever) -vlekken worden verwijderd, waarbij het omliggende gezonde weefsel onaangetast blijft.

Daardoor is de methode ook uitstekend toepasbaar bij diabetes patienten.

De behandeling met de Cryo-stift duurt slechts enkele seconden en zijn nagenoeg pijnloos.

ACNE THERAPY

45 min | € 46,00

 

Acne Therapy

Een behandeling speciaal voor de onzuivere huid. Samen met de therapeutische producten en een reinigende behandeling wordt de huid weer in balans gebracht. Dit gebeurt i.c.m. fruitzuren.
De behandeling wordt na een Skincheck aangepast aan uw huid en wensen.

Reiniging | fruitzuurpeeling | onzuiverheden verwijderen | Serum | Herbal Powder Masq | dag/nachtverzorging

BINDWEEFSEL TREATMENT

45 min | € 50,50

Bind-weefsel Treatment

Bindweefselmassage is de ultieme manuele behandeling tegen huidveroudering. Door de intensieve bindweefselgrepen wordt de doorbloeding verhoogd, de stofwisseling geactiveerd en neemt de lymfedrainage toe.
In combinatie met bijzondere therapeutische werkstoffen van Cenzaa is het de manier om rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, mond, hals en decolleté te lijf te gaan.

> Het beste resultaat levert deze behandeling in kuurverband op (4-6 behandelingen 1 x per week of 1 x per 2 weken. Onderhoud is belangrijk 1 x per 4 tot 6 weken.

Reiniging | Peeling | Serum | bindweefselmassage | verzorgende dag/nacht crème