Wilt u uw wenkbrauwen laten epileren in Hengelo?

Mooie wenkbrauwen zijn niet eenvoudig te krijgen. U moet namelijk goed de lijn van uw wenkbrauw in de gaten houden om een goed resultaat te krijgen wanneer u zelf gaat epileren. Als u het liever aan de specialist wilt overlaten om er zeker van te zijn dat u een mooi resultaat krijgt, kunt u bij ons van The New You terecht. Wij doen er alles aan om uw wenkbrauwen door middel van epileren in Hengelo de juiste vorm te geven waardoor uw gezicht nog beter uitkomt. Maak daarom een keer een afspraak met onze specialist zodat u binnenkort al een keer langs kunt komen.

Bij ons kunt u uw wenkbrauwen laten epileren in Hengelo

Als u echt mooie wenkbrauwen wilt hebben, laat u dan behandelen in onze schoonheidssalon. Wij hebben de juiste middelen in huis om uw wenkbrauwen in de juiste vorm te krijgen. Wij zorgen er graag voor dat u een duurzame behandeling ontvangt. Doorgaans is het zo dat u tot vijf weken na het epileren in Hengelo geen last meer zult hebben van haartjes die de lijn van uw wenkbrauw verstoren. Een fijne bijkomstigheid is dat de haartjes die terug zullen keren, zachter zijn en eenvoudiger te verwijderen zijn.

Wij kunnen ook waxen in plaats van epileren in Hengelo

Wanneer u een nog strakker resultaat wilt hebben, kunt u zich ook bij ons laten waxen in plaats van epileren in Hengelo. Wij zullen dan met een spatel een kleverige substantie aanbrengen op de huid waar u haar wilt verwijderen. Deze substantie droogt op en vervolgens verwijderen wij dit met een snelle beweging. Het resultaat is meteen zichtbaar en eveneens tot vijf weken zichtbaar. Als u zich wilt laten waxen, dan kunt u ook uw bovenlip, kin, kaaklijn en uw wangen laten behandelen. Aan het eind van de behandeling heeft u een perfect glad gezicht.

U kunt zich laten epileren in Hengelo en daarna uw wenkbrauwen laten verven

Als u uw wenkbrauwen helemaal af wilt maken, kunt u ook kiezen om ze door onze specialist te laten verven na het epileren in Hengelo. Ook kunt u bij ons uw wimpers laten verven. Hierdoor brengt u meer expressie aan in het gezicht en een bijkomend voordeel is dat u geen mascara meer hoeft te dragen. Dat is fijn voor mensen die een gevoelige huid hebben en daardoor liever willen minderen met make-up. Vraag onze specialist om advies over welke kleur het meest tot zijn recht komt in uw gezicht. Wij kunnen uw wenkbrauwen en wimpers in iedere gewenste kleur verven.

Wat kunnen wij nog meer doen naast epileren in Hengelo?

Mocht u voor een complete behandeling willen gaan, kijk dan ook eens of onze huidverbeteringsbehandeling iets voor u is. Tijdens deze behandeling zullen wij uw huid grondig reinigen en, afhankelijk van welke behandeling u kiest, zorgen dat de fijne lijntjes in uw gezicht aanzienlijk verminderd worden evenals uw eventuele rimpels. Hierdoor wordt uw huid weer vitaler en wordt het zelfhelend vermogen van de huid gestimuleerd. Zo geeft u uw gezichtshuid de verzorging die het nodig heeft, terwijl uzelf even helemaal tot rust kunt komen.

Wilt u een afspraak met ons maken?

Mocht u graag een keer willen genieten van onze behandelingen, dan bent u altijd welkom. Wij willen u vragen om een afspraak in te plannen via het contactformulier dat u elders op deze site kunt vinden. U kunt ons bellen of mailen, maar u kunt ook uw gegevens achterlaten, dan zullen wij contact met u opnemen. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij ook altijd voor u klaar. Wij hopen u snel een keer te mogen verwelkomen in onze schoonheidssalon.

0
Er zijn nog geen producten toegevoegd