Kunt u wel een ontspanningsmassage in Hengelo gebruiken?

Als u een drukke baan heeft met veel stress, dan kan dat op uw spieren slaan. Misschien herkent u het wel: u zit nog niet achter uw bureau of u merkt al dat u kramp in uw schouders en nek heeft. Wij van Beauty and Wellness The New You willen u daarom graag uitnodigen voor een ontspanningsmassage in Hengelo. Tijdens deze ontspanningsmassage in Hengelo zullen wij alle pijnlijke delen van uw lichaam zorgvuldig masseren. Dit leidt er niet alleen toe dat u heerlijk tot rust kunt komen, maar ook dat de doorbloeding van uw spieren wordt gestimuleerd.

Welke ontspanningsmassage in Hengelo spreekt u het meest aan?

Wij bieden meer dan een ontspanningsmassage in Hengelo aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze ‘happy feet’ massage. Zoals de naam al zegt, richt deze ontspanningsmassage in Hengelo zich op uw voeten en onderbenen. Deze worden op professionele wijze gedurende twintig minuten gemasseerd waardoor alle krampen zullen verdwijnen. Door de ontspannende massage kunt u zelf even alle zorgen opzij zetten, terwijl uw doorbloeding in uw voeten en benen optimaal wordt gestimuleerd. Voorafgaand aan deze massage zullen wij u een voetenbad geven en worden uw voeten gewassen met Sensational Feetwash.

Kies voor onze ‘The New You’ ontspanningsmassage in Hengelo

Wanneer u een intensieve massage in Hengelo wilt ondergaan, is onze ‘The New You’ massage alles wat u nodig heeft. Onze masseur behandelt tijdens deze massage uw nek, schouders en rug en benen. Deze behandeling kunt u geheel aan uw wensen aanpassen. Heeft u bijvoorbeeld veel last van uw nek? Dan kan onze masseur daar de nadruk op leggen. Ook kunt u aangeven of u iets steviger gemasseerd wilt worden of kunt u de druk iets verminderen wanneer u zich daar prettiger bij voelt. U zult merken dat u zich na deze massage als herboren zult voelen.

Kom tot rust tijdens ons Lomi Lomi ontspanningsmassage in Hengelo

Wilt u echt ultiem ontspannen? Kies dan voor onze Lomi Lomi ontspanningsmassage in Hengelo. Deze massage is gericht op ontspanning en op genezing. Deze ontspanningsmassage in Hengelo is populair onder mensen die het lymfesysteem willen activeren, die de bloedsomloop willen stimuleren of die graag even helemaal tot rust willen komen. Onze masseur zal met een herhalende beweging uw rug, nek en schouders masseren gedurende 30 minuten, maar u kunt ook kiezen voor een massage van het gehele lichaam. Deze behandeling duurt een uur.

Onze Stone Feelings ontspanningsmassage in Hengelo is ook erg populair

Tot slot hebben wij de Stone Feelings ontspanningsmassage in Hengelo welke ook zeer populair is. Zoals de naam al doet vermoeden, werken wij tijdens deze ontspanningsmassage in Hengelo met hete stenen waarbij wij uw lichaam zullen masseren en die uw spieren helemaal los zullen maken. Dat zorgt voor een diepe ontspanning en tegelijkertijd kunt u uw geest tot rust laten komen door de heerlijke geuren die tijdens deze massage gebruikt worden. Deze massage is gericht op uw nek, schouders en rug en achterkant en duurt 25 of 45 minuten.

Maak vandaag nog een afspraak voor een ontspanningsmassage in Hengelo

Wij hopen u een indruk te hebben kunnen geven van de massages die wij u kunnen aanbieden. Mocht u graag een keer bij ons langs willen komen, dan willen wij u vragen om een afspraak met ons te maken. Elders op deze site kunt u onze contactgegevens vinden, maar u kunt ook uw telefoonnummer bij ons achterlaten zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij hopen u snel een keer in onze schoonheidssalon te mogen verwelkomen!

0
Er zijn nog geen producten toegevoegd