Gebruikt u de producten van Puurr al?

Wij van Beauty and Wellness The New You krijgen vaak de vraag welke producten wij aanraden om de huid in goede conditie te houden. Het antwoord is eenvoudig: de producten van Puurr. Deze producten gebruiken wij al jaren in onze schoonheidssalon en wij hebben daarom zelf ervaren hoe goed dit middel in staat is om de huid jong, gezond en vitaal te houden. Mocht u daarom ook graag iets willen doen aan de fijne lijntjes in uw gezicht of aan de rimpels op uw voorhoofd, dan is het de moeite waard om eens te kijken wat dit merk aan oplossingen op de markt heeft gebracht.

De producten van Puurr zijn allemaal organic

Je goed voelen wordt niet alleen bereikt door er goed uit te zien, je wilt ook zeker zijn dat jouw schoonheidsideaal geen schade toebrengt aan deze wereld. Vandaar dat de producten van Puurr allemaal organic zijn. Dat wil zeggen dat geen van deze middelen op dieren zijn getest en geheel vrij zijn van parabenen. Zo koopt u dus een goed middel dat bestaat uit natuurlijke ingrediënten die de huid geven wat het nodig heeft. Wij geven u graag advies over welke producten u het beste kunt gebruiken om uw probleem aan te pakken.

Waar kunnen de middelen van Puurr voor worden ingezet?

De producten van Puurr zijn gemaakt om fijne lijntjes uit uw gezicht te krijgen, om rimpels te bestrijden en om uw huid goed te voeden. Ook wanneer u een droge en gevoelige huid heeft, zijn de producten van Puurr alles wat u nodig heeft om de vochtbalans weer te herstellen. De cremes zijn zo ontwikkeld dat ze zowel voor de jonge, alsook voor de oudere huid gebruikt kunnen worden. Probeer het daarom zelf een keer en u zult merken dat uw huid in een mum van tijd weer zal stralen.

U hoeft niet bang te zijn dat u Puurr niet kunt betalen

Wanneer u organic producten wilt hebben, dan moet u daar vaak meer voor betalen dan de ‘normale’ / schadelijke producten. U betaalt voor deze producten weliswaar minder, maar u krijgt er ook aanzienlijk minder kwaliteit voor terug. De makers van Puurr hebben hun product echter zo ontwikkeld dat u voor een heel goede prijs gebruik kunt maken van hun producten zonder dat u daar ook maar iets voor hoeft in te leveren op de kwaliteit ervan. U zult merken dat de producten van Puurr alles bevatten wat uw huid nodig heeft.

Wilt u advies over de producten van Puurr?

Wanneer u op de juiste manier uw gezichtshuid wilt aanpakken, dan kunt u altijd een afspraak bij ons maken voor advies. Een van onze specialisten zal dan een huidanalyse uitvoeren en uw wensen bespreken. In de salon worden de producten van Cenzaa gebruikt tijdens de behandelingen. Mocht u dus het idee hebben dat uw huid wel iets meer kan gebruiken dan alleen een dag of nachtverzorging, dan kunt u altijd even kijken welke van onze behandelingen u het meest aanspreekt.

Maak vandaag nog een afspraak

Wanneer u een van onze behandelingen wilt ondergaan, dan willen wij u vragen om even een afspraak met ons in te plannen. U kunt onze contactgegevens elders op onze site vinden. Ook kunt u uw telefoonnummer achterlaten zodat wij contact met u zullen opnemen. Wilt u geen behandeling maar wel de producten van Puurr bestellen? Dan kunt u deze vinden in onze webshop en bestellen via info@thenewyou.nl. Met een paar klikken op uw muis heeft u uw producten in huis.

0
Er zijn nog geen producten toegevoegd