Wat kunnen wij in onze schoonheidssalon in Hengelo voor u doen?

Welkom bij ons schoonheidssalon The New You in Hengelo. Wij staan voor u klaar om te zorgen dat u de verzorging krijgt die nodig is om er gezond en stralend uit te zien. Wij geven u graag een overzicht van onze mogelijkheden zodat u weet waaruit u kunt kiezen wanneer u zich door een van onze specialisten wilt laten behandelen. Wij kunnen u letterlijk van top tot teen behandelen en wij hopen daarom ook dat u een afspraak wilt maken om u door ons te laten behandelen.

In onze schoonheidssalon in Hengelo kunt u zich van top tot teen laten verzorgen

Wanneer u ouder wordt, ziet u daar de tekenen van vaak het eerste in uw gezicht. Vandaar dat u zich bij ons kunt laten behandelen om fijne lijntjes en rimpels te laten verminderen. Wij werken met de beste producten en combineren dat met professionele massages waardoor wij uw huid aansporen om elastine en collageen aan te maken. Hierdoor wordt uw gezichtshuid gezonder, voller en daardoor ook strakker. Doorgaans ziet u na een aantal behandelingen al veel resultaat. Wij werken altijd met een op maat gemaakte behandeling dus meld u snel aan voor een gratis intakegesprek.

U kunt uw wenkbrauwen ook laten waxen in onze schoonheidssalon in Hengelo

Als u het moeilijk vindt om uw wenkbrauwen in goede vorm te houden, dan kunt u een van onze specialisten voor u aan het werk zetten. Wij zorgen dat uw wenkbrauwen gewaxt worden waardoor deze een mooie strakke lijn vormen. Het voordeel van waxen is dat u niet bang hoeft te zijn dat u last krijgt van lelijke stoppels. Het resultaat blijft ruim vijf weken zichtbaar en de haartjes die terug zullen komen, zijn zachter en gemakkelijker weg te nemen. Informeer ook eens naar de mogelijkheden om je wenkbrauwen te laten verven. Hierdoor kun je heel veel meer expressie in je gezicht aanbrengen.

Laat uw handen en voeten verzorgen in onze schoonheidssalon in Hengelo

Mensen onderschatten vaak hoe belangrijk het is om hun handen en voeten goed te verzorgen. In onze schoonheidssalon in Hengelo kunt u terecht voor zowel manicure als voetmassage. Wij zorgen dat uw nagels mooi geknipt worden en wij zullen ze vijlen voor de finishing touch. Onze specialist zal de nagelriemen terugduwen en vervolgens de nagels bewerken met een olie om de nagelriemen in goede conditie te houden. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een verzorgende creme voor een langdurig effect. Voor 20 euro worden uw handen gedurende 20 minuten verzorgd en verwend. Vaak wordt deze behandeling gegeven in combinatie met Shellac, voor zowel handen als voeten.

U kunt in onze schoonheidssalon in Hengelo ook terecht voor dieetadvies

Als u niet alleen uw uiterlijk goed wilt verzorgen maar ook uw innerlijk de nodige aandacht wilt geven, dan is onze sapkuur de moeite van het proberen zeker waard. Deze kuur is samengesteld uit zeer voedzame sappen waarmee u uw immuunsysteem een flinke boost geeft. Hierdoor zorgt u dat u dus ook van binnenuit aan uw huid werkt en reken maar dat deze vitamineboost je ook op andere fronten heel veel goeds doet. Heeft u meer advies nodig op het gebied van gezonde voeding? Neem dan even contact met ons op. Wij staan voor u klaar om met u te bekijken welke voeding het beste is voor u.

Wij heten u van harte welkom

Wij hopen dat wij een indruk hebben kunnen geven van de mogelijkheden die wij bij The New You te bieden hebben. Als u graag een afspraak met ons wilt maken, dan kunt u even contact met ons opnemen. Een van onze mensen zal dan gelijk een afspraak met u inplannen. Wij hopen u snel te mogen ontmoeten in onze schoonheidssalon in Hengelo!

0
Er zijn nog geen producten toegevoegd