Wilt u shellac op uw nagels laten aanbrengen?

Wist u dat een op de drie mensen naar de handen kijkt bij een eerste ontmoeting? Dat is belangrijk om te weten want als u een goede indruk op iemand wilt maken, doet u er verstandig aan om uw handen er verzorgd uit te laten zien. Bij Beauty and WellnessT he New You bent u aan het juiste adres om uw handen tot in de puntjes te laten verzorgen. Wij kunnen uw handen masseren, een manicure uitvoeren en wij kunnen uw shellac op uw nagels aanbrengen. Daardoor heeft u wekenlang perfect, glanzende nagels waar u zeker een goede indruk mee zult maken.

Bij ons kunt u terecht voor glanzende shellac nagels

Als u bij ons een behandeling ondergaat, zullen wij er alles aan doen om te zorgen dat uw handen goed verzorgd worden. Wij werken altijd met de beste, organische producten waardoor uw handen de voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben. Tijdens de manicure zullen wij de nagels knippen, vijlen en wij zullen de nagelriemen behandelen. Wanneer dit allemaal gedaan is, zullen wij de shellac op uw nagels aanbrengen. Doorgaans duurt deze gehele behandeling hooguit een uur.

U kunt ook shellac op de nagels van uw voeten aanbrengen

Wat voor de handen geldt, geldt ook voor de voeten. Ook deze moeten de juiste verzorging krijgen en zeker in de zomer is het fijn om mooie voeten te hebben. Vandaar dat u uw voeten ook van shellac nagels kunt voorzien. De manier van werken is hetzelfde: wij verzorgen eerst uw nagels en vervolgens brengen wij de shellac op uw nagels aan. Dit hardt uit in een UV lamp en u zult mooi glanzende nagels hebben waar u wekenlang plezier van zult hebben.

Wij kunnen uw shellac nagels ook weer reinigen

Vier tot vijf weken nadat u bij ons shellac nagels heeft gekregen, is het tijd om de Shellac van de nagels te verwijderen. Anders groeit te Shellac te veel uit en wordt de nagel zichtbaar en dat staat slordig. Wij zullen met speciale producten de shellac op uw nagels bewerken waardoor wij de lak daarna eenvoudig met een spateltje geheel van uw nagels kunnen halen. Zo heeft u in een mum van tijd weer mooie verzorgde nagels en kunt u, wanneer u dat wilt, meteen weer nieuwe shellac op uw nagels laten aanbrengen.

Heeft shellac op uw nagels gevolgen voor de nagel?

Vaak denken mensen dat shellac aanbrengen op de nagel, niet goed is voor de nagel. Het product laat geen enkel spoor achter op de nagel omdat het in zijn geheel verwijderd kan worden. De kwaliteit van de nagel wordt niet aangetast door de lak waardoor u niet bang hoeft te zijn dat uw nagels achteruit zullen gaan. Wij zijn er om u goed te verzorgen, niet om uw in de problemen te brengen.

Wilt u iemand shellac nagels cadeau geven?

Mocht u iemand anders ook graag het genot willen ervaren van mooie verzorgde handen, dan kunt u een shellac nagels behandeling cadeau geven. U kunt een bon voor een behandeling kopen via onze webshop. Mocht de ontvanger van de bon andere wensen hebben, dan kan hij of zij het bedrag ook uitgeven aan een van onze vele andere behandelingen. Kijk daarom snel even welke mogelijkheden wij nog meer te bieden hebben en neem dan even contact met ons op om een afspraak in te plannen.

0
Er zijn nog geen producten toegevoegd