Kent u de producten van Cenzaa al?

Uw huid heeft de juiste verzorging nodig en deze kunt u niet alleen laten uitvoeren in onze schoonheidssalon, maar u kunt thuis ook heel veel doen om uw huid te geven wat het nodig heeft. Bij The New You werken wij altijd met de producten van Cenzaa en dat doen wij omdat dit het enige cosmeticamerk is dat huidverbetering, cosmetische huidtherapie en wellness in een product heeft weten samen te brengen. Dit product zorgt dat niet alleen uw huid van de buitenkant de voedingstoffen krijgt die het nodig heeft, het zorgt ook dat u van binnenuit de juiste verzorging kunt krijgen.

Hoe kunt u de producten van Cenzaa het beste gebruiken?

Als u uw huid wilt laten behandelen in onze schoonheidssalon, dan kunt u een afspraak maken met een van onze mensen. U kunt kiezen uit diverse behandelingen waarbij elke behandeling is gericht op het vitaler, zuiveren strakker en gladder maken van de huid. Wij gebruiken hierbij Cenzaa producten. Deze producten zorgen dat de huid diep gevoed wordt waardoor de tekenen van huidveroudering sterk verminderd kunnen worden. Vervolgens zullen wij u aanraden welke producten van Cenzaa u thuis kunt gaan gebruiken om te zorgen dat uw huid blijvend goed verzorgd wordt.

Welke stappen moet u zetten om Cenzaa goed te gebruiken?

Wanneer u bij ons een behandeling ondergaan heeft, zal onze specialist u advies geven over welke Cenzaa u het beste kunt gebruiken. U kunt dan een zes stappen huidverbeteringsprogramma uitvoeren met de producten van Cenzaa. Mocht u even vergeten zijn hoe u deze behandeling thuis kunt voortzetten, dan kunt u alle informatie nog even nalezen op de verpakking van uw product. Zo legt u bij ons in de schoonheidssalon een goede basis, en maakt u de behandeling bij u thuis af. U zult zien dat u een wereld van verschil zult zien.

Zijn de producten van Cenzaa geschikt voor de moeilijkere huidproblemen?

Heeft u lang gerookt en is uw huid toe aan een diepgaande behandeling? Heeft u vlekken in uw gezicht die met geen enkele andere crème weg te werken zijn? Dan is Cenzaa alles wat u nodig heeft. De producten van Cenzaa zijn juist gemaakt voor mensen die alles al geprobeerd hebben maar niet tevreden zijn over de resultaten. Cenzaa zorgt voor een grondige reiniging van uw huid, verwijdert onzuiverheden en voedt de huid van binnenuit. Dat is de kracht van dit product; niet alleen aan de oppervlakte wordt u goed verzorgd, maar juist de huidlagen die doorgaans niet bereikt worden met crèmes krijgen nu de stoffen die zij nodig hebben om zich te kunnen herstellen.

Cenzaa is niet alleen een efficiënt middel, het is ook een manier om heerlijk tot rust te komen

Als u bij ons een behandeling wilt ondergaan, dan bent u welkom om een afspraak te maken. Wij zullen uw huid behandelen en ondertussen kunt u heerlijk tot rust komen. De producten van Cenzaa zijn namelijk niet alleen heel doeltreffend, ze zorgen ook dat u echt even verwend kunt worden. Zo gaat u niet alleen met een stralende huid weer naar huis, maar voelt u zich ook helemaal ontspannen.

U kunt de producten van Cenzaa ook bestellen via onze site

Wanneer u de producten van Cenzaa online wilt bestellen, bent u van harte welkom in onze webwinkel. Hier kunt u alle producten vinden die nodig zijn om de tweede helft van de behandeling bij u thuis voort te zetten. U zult zien dat u na dit traject uw huid niet meer zult herkennen, zo sterk zal deze verbeterd zijn.

0
Er zijn nog geen producten toegevoegd