Bij The New You bent u aan het juiste adres voor huidverbeterende behandelingen

Oud worden willen we allemaal, maar we willen er liever niet al te oud uitzien. Gelukkig kunt u heel veel doen om te zorgen dat uw gezichtshuid strak en gezond blijft zonder allerlei kunstgrepen uit te hoeven voeren. Bij The New You kunt u terecht voor huidverbeterende behandelingen welke zorgen dat uw huid niet alleen op de juiste manier verzorgd wordt, maar ook dat uw huid vitaal en strak blijft. Wij bieden meerdere behandelingen aan om uw huid weer in goede staat te krijgen en wij leggen u graag uit wat de kenmerken zijn van iedere behandeling.

Microneedling is een van onze huidverbeterende behandelingen

Wij behandelen veel mensen aan de hand van Microneedling welke een van onze huidverbeterende behandelingen is. Met een snel bewegend stempeltje brengen wij in korte tijd duizenden microperforaties aan in uw huid. Vervolgens brengen wij Meso-preparaten aan die diep in de huid zullen intrekken. Dat maakt deze behandeling heel geschikt voor mensen met pigmentvlekken, littekens als gevolg van acne, maar ook fijne lijntjes en rimpels kunnen door deze behandeling weggenomen worden. Deze kuur wordt meerdere keren herhaald om het beste resultaat te bereiken. U zult zien dat uw huid voller, strakker en gladder zal worden door deze behandeling.

Wij bieden ook de botuline treatment aan als een van onze huidverbeterende behandelingen

Wanneer u last heeft van een droge huid, kunt u kiezen voor onze botuline treatment. Dit is een zeer hydraterende behandeling die toegepast kan worden om fijne lijntjes uit uw gezicht te verwijderen en om rimpels op effectieve manier aan te pakken. Voorafgaand aan de behandeling wordt een analyse gemaakt van uw huid om zo tot een persoonlijke, doelgerichte behandeling te komen. Kom heerlijk tot rust tijdens de massage van uw gezicht en u zult merken dat u optimaal ontspannen weer naar huis zult keren.

Onze huidverbeterende behandelingen zijn ook geschikt voor mensen die last hebben van acne

Wanneer u last heeft van acne, dan is het zaak om te zorgen dat uw gezichtshuid goed schoon blijft en dat de huid gekalmeerd wordt. Bij acne zijn uw talgklieren namelijk overactief en dat zorgt voor rode vlekken en puisten in het gezicht. Wij hebben huidverbeterende behandelingen beschikbaar om uw gezicht grondig te reinigen waardoor alle onzuiverheden verwijdert worden. Wij maken hierbij gebruik van fruitzuren en zullen u ook de juiste dag- en nachtcrèmes aanbevelen om tot een duurzaam resultaat te komen.

Een van onze populaire huidverbeterende behandelingen is de bindweefsel treatment

Wie ouder wordt, zal merken dat de gezichtshuid slapper wordt waardoor fijne lijntjes en rimpels zich sneller zullen aftekenen. Mocht u daar iets aan willen laten doen, dan kunt u kiezen voor onze bindweefsel treatment. Deze behandeling is populair onder onze huidverbeterende behandelingen en dat is niet voor niets. Door middel van massage wordt de doorbloeding van uw gezicht gestimuleerd, de stofwisseling wordt geactiveerd en de lymfedrainage wordt verhoogd. Hierdoor wordt de huid verstevigd en dit effect wordt nog versterkt door middel van de producten van Cenzaa die wij tijdens deze behandeling zullen gebruiken.

U kunt thuis ook uw steentje bijdragen aan onze huidverbeterende behandelingen

U hoeft niet altijd naar onze schoonheidssalon te komen voor huidverbeterende behandelingen. U kunt namelijk ook een keer een kijkje nemen in onze webshop om te zien welke producten wij u kunnen leveren om uw huid in optimale conditie te houden. Wij verkopen de producten van Cenzaa, Marc Inbane en Puurr. Als u vandaag een bestelling plaatst, zorgen wij dat u uw product zo snel mogelijk in huis heeft.

0
Er zijn nog geen producten toegevoegd