Maak je lichaam en huid van binnenuit gezond met onze sapkuur of omega 3 van eqology

Er gezond en stralend uitzien, is niet alleen maar een kwestie van de juiste dag- en nachtcrèmes gebruiken. U moet ook zorgen dat uw lichaam en huid van binnenuit goed gezond is. De huid die wij zien, is namelijk enkel de bovenste laag van uw huid terwijl het innerlijk ook aandacht behoeft. Een goede manier om uw huid te verzorgen op de juiste manier, is door onze sapkuur met als toevoeging omega 3 van Eqology te gaan volgen.
Dit is een heel gezonde kickstart voor lichaam en huid.

Met de omega 3 eqology geeft u uw huid wat zij nodig heeft

In de moderne westerse samenleving krijgen wij niet altijd alle stoffen binnen die nodig zijn om gezond te blijven. Dit geldt zeker voor omega 3 en daarom is onze kuur gebaseerd op omega 3 en verschillende gezonde kant en klare sappen per dag en dat zorgt ervoor dat u de verstoorde balans in uw lichaam weer kunt herstellen. Dankzij de omega 3 eqology worden uw cellen geopend waardoor de stoffen naar binnen kunnen gaan die uw huid in goede staat houden. Zo weet u zeker dat u uw huid geeft wat het nodig heeft. Deze sapkuur op basis van omega 3 eqology is geheel natuurlijk en daarom sluit ze zo goed aan bij wat uw huid nodig heeft.

Onze omega 3 eqology sapkuur is alles wat u nodig heeft

In onze schoonheidssalon kunnen wij u een huidverbeterende behandeling aanbieden, maar wanneer u een juiste basis wilt leggen, is onze sapkuur een aanrader. Wij gebruiken olie die gemaakt is van duurzaam gevangen Arctische wilde vis, dat wij mengen met koudgeperste olijfolie. Ook voegen wij daar vitamine D3 en een heerlijke citroensmaak aan toe zodat het niet vervelend is om deze olie tot u te nemen. Wij kunnen een bloedtest afnemen om te zien wat uw omega 3 balans bij aanvang is en na verloop van tijd.

Volg negen dagen onze sapkuur

Onze omega 3 sapkuur bestaat in totaal uit negen dagen. Twee ter voorbereiding, vijf voor de daadwerkelijke omega 3 eqology sapkuur en nog twee dagen waarin de huid zich optimaal zal opbouwen. Iedere fase vraagt om bepaalde voedingspatronen die wij u zullen vertellen wanneer u besluit om de omega 3 sapkuur te gaan volgen. U zult zien dat u na het afronden van deze kuur aanmerkelijk verschil zult zien. En dat is nog maar het begin!

U kunt na uw omega 3 eqology sapkuur ook nog een behandeling bij ons volgen

Wanneer u de omega 3 eqology sapkuur gevolgd heeft, heeft u uw huid van binnenuit de voeding gegeven die het nodig heeft. Vervolgens kunt u nog  besluiten om ook een behandeling bij ons te ondergaan om de zichtbare huidlaag te laten verzorgen. Wij kunnen fijne lijntjes en rimpels op effectieve manier voor u aanpakken zodat u er na een aantal sessies niet alleen vitaler uitziet, maar dat uw huid in een veel betere conditie zal zijn. Maak daarom vandaag nog een afspraak in onze schoonheidssalon.

Wilt u advies inwinnen over uw huid?

Mocht u niet helemaal weten hoe u uw huid het beste kunt verzorgen, dan kunt u altijd een afspraak met ons maken. Bij Beauty and Wellness The New You maken we dan een analyse van uw huid en kunnen wij u vervolgens vertellen wat u kunt doen om uw huid in optimale staat te krijgen. U kunt altijd beginnen met de omega 3 eqology sapkuur omdat dit altijd goed is om te doen.

0
Er zijn nog geen producten toegevoegd