Bent u al bekend met onze schoonheidssalon nabij Borne?

Als u goed verzorgd voor de dag wilt komen, bent u van harte welkom om een keer een behandeling te ondergaan in onze schoonheidssalon nabij Borne. Bij Beauty and Wellness The New You kunt u letterlijk van top tot teen behandeld worden. Bij ons kunt u namelijk een behandeling voor huidverbetering ondergaan waardoor u eindelijk verlost wordt van die vervelende rimpels en lijntjes in uw huid. Wilt u liever een massage ondergaan? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen er graag voor dat u heerlijk kunt ontspannen en de spieren worden losgemaakt.

Wat kunt u laten doen in onze schoonheidssalon in de buurt van Borne?

Zoals u van een goede schoonheidssalon mag verwachten, kunnen wij uw huid alle zorg geven die het nodig heeft. Als u bij ons een behandeling wilt ondergaan, kunt u een afspraak maken voor een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij een analyse maken van uw huid zodat we heel gericht kunnen werken aan de verbetering van uw huid. Wij kunnen uw huid behandelen door middel van massages in combinatie met de beste verzorgingsproducten. Daardoor is deze behandeling niet alleen een genot voor uw huid, maar is het ook heel ontspannen voor uw geest.

U kunt in onze schoonheidssalon nabij Borne ook terecht om u te laten ontharen

Wanneer u zich graag wilt laten ontharen, dan bent u in onze schoonheidssalon nabij Borne ook aan het juiste adres. Wij kunnen bijvoorbeeld uw wenkbrauwen, bovenlip en kin waxen. Daardoor krijgt u een heel mooie gladde huid en wij zorgen dat het effect minstens vier weken zichtbaar blijft. Ook kunnen wij uw wenkbrauwen epileren zodat deze weer een mooie strakke vorm hebben. Wilt u meer expressie in uw gezicht? Bekijk dan eens of uw wimpers verven iets voor u is. U zult zien dat u aan de hand van een simpele handeling een wereld van verschil kunt verwachten.

Kom tot rust in onze schoonheidssalon nabij Borne aan de hand van een heerlijke massage

Bij The New You doen we niet alleen aan Beauty, we bieden ook wellness aan. Als u toe bent aan even lekker ontspannen, kunt u kiezen voor een van onze massages. Wij kunnen uw rug, nek, schouders en hoofd masseren als u van een wat stevigere massage houdt. Wilt u mentaal even lekker tot rust komen? Kies dan voor onze voetenmassage. Hierbij worden niet alleen de voeten gemasseerd, maar ook de onderbenen. Door u op de massage te richten en te genieten, vergeet u alles om u heen.

Wij geven ook voedingsadvies in onze schoonheidssalon nabij Borne

Wij zijn van mening dat wanneer je jezelf op de juiste manier wilt verzorgen, je niet alleen met goede producten moet werken, maar dat je ook de juiste voeding tot je moet nemen. Vandaar dat u in onze schoonheidssalon nabij Borne ook terecht kunt voor bijvoorbeeld een sapkuur. Met deze kuur geef je je lichaam een heuse boost waarmee je je immuunsysteem kunt verbeteren. Combineert u dit met een van onze benadelingen dan wordt u niet alleen extern, maar ook intern verzorgd en reken maar dat u daar het effect van zal merken.

Zullen wij een keer contact met u opnemen?

Wanneer u wel zin heeft in een behandeling in onze salon, dan kunt u naar het contactformulier elders op deze site gaan. U kunt kiezen om online een afspraak in te plannen of contact met ons op te nemen, maar wanneer u uw gegevens achterlaat, kunnen wij ook contact met u leggen. Wij hopen snel iets van u te mogen horen!

0
Er zijn nog geen producten toegevoegd