Kom voor een goede voetmassage naar Hengelo

Wie de hele dag veel moet lopen, zal aan het eind van de dag merken dat u vermoeide benen en voeten heeft. Het is in dat geval geen overbodige luxe om een keer een voetmassage in Hengelo te nemen. Bij ons bent u van harte welkom om u te laten behandelen door een specialist die uw voeten goed zal verzorgen. Wij hebben niet alleen de juiste middelen in huis, maar ook beheersen wij de meest geavanceerde technieken om uw voeten goed tot rust te laten komen.

Waarom een voetmassage in Hengelo kiezen?

Als u bij ons van The New You een voetmassage in Hengelo ondergaat, kunt u kiezen uit een massage van de voeten en de onderbenen. De nadruk ligt vooral op het stimuleren van de doorbloeding en ontspanning van uw voeten en kuiten. U zult merken dat deze behandeling uiterst ontspannen is en dat komt niet alleen omdat uw benen de aandacht krijgen die zij verdienen. U zult merken dat u ook uw gedachten even on hold kunt zetten omdat u zich geheel kunt richten op de massage van uw voeten.

Hoe ziet een voetmassage in Hengelo eruit?

Als u bij ons komt voor een voetmassage in Hengelo, dan mag u plaatsnemen in een van onze speciale massagestoelen. Een van onze professionele medewerkers zal dan eerst uw voeten reinigen met een heerlijk ontspannend bad. Hierbij maken wij gebruik van fijne Sensational Feetwash om te zorgen dat uw huid goed schoon wordt en dat uw huid kalmeert. Vervolgens zullen wij de massage geven gedurende twintig minuten. Uiteraard is hierbij aandacht voor zowel de voeten alsook de onderbenen om te zorgen dat de voeten en onderbenen optimaal ontspannen voelen. Deze behandeling kost u slechts 20 euro.

Wilt u ook Shellac bij uw voetmassage in Hengelo?

Wanneer u uw voeten optimaal wilt verzorgen, kunt u bij ons ook een Shellac behandeling aanvragen. Wij zullen uw benen en voeten dan niet allen masseren, wij zullen ook uw nagels verzorgen. Dit betekent dat zij ze zullen knippen en dat wij nagelriemen zullen behandelen. Wanneer u graag met mooie voeten de zomer door wilt komen, kunt u kiezen voor onze Shellac behandeling. Wij zullen dan een mooie kleur op uw nagels aanbrengen die lange tijd blijft zitten. U kunt dan altijd genieten van een mooie hoogglans in de kleur die u het liefste wilt. Informeer daarom even naar de vele kleuren die wij beschikbaar hebben om te zien of uw favoriet beschikbaar is.

Wat kunt u nog meer laten doen behalve een voetmassage in Hengelo?

Als u graag voor het totale pakket wilt gaan, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vele behandelingen beschikbaar. Zo kunnen wij helpen op het gebied van huidverbetering. Mocht u last hebben (gehad) van acne, of graag van uw rimpels of fijne lijntjes af willen, dan kunt u bij ons terecht voor een behandeling waarmee u uw huid weer steviger, voller en daarmee gezonder kunt maken. Voor totale ontspanning zijn er diverse massages mogelijk. Bekijk de mogelijkheden even op deze site.

Wilt u een afspraak maken?

Mocht u graag een afspraak met ons willen maken, dan kunt u contact met ons opnemen per telefoon of via het contactformulier dat u elders op deze site kunt vinden. Daar kunt u tevens ook onze openingstijden vinden. Wij hopen u snel een keer te mogen verwelkomen in onze schoonheidssalon in Hengelo.

0
Er zijn nog geen producten toegevoegd