Wist u dat u voor huidverbetering in Hengelo op de juiste plaats bent?

Naarmate we ouder worden, wordt onze gezichtshuid ook steeds minder elastisch. Dat zorgt ervoor dat de huid steeds slapper wordt en dat we rimpels krijgen. Gelukkig is er iets aan dit probleem te doen. U kunt bij ons terecht voor huidverbetering in Hengelo. Wij zorgen er graag voor dat uw huid de verzorging krijgt die het nodig heeft om elastisch en egaal te blijven. Wij hebben diverse behandelingen op het gebied van huidverbetering in Hengelo voor u beschikbaar die kunnen zorgen dat uw huid niet alleen glad blijft, maar ook goed verzorgd en gereinigd wordt.

Door huidverbetering in Hengelo krijgt uw huid wat het nodig heeft om jong te blijven

Wanneer u bij ons een behandeling voor huidverbetering in Hengelo komt ondergaan, zullen wij zorgen dat het vernieuwingsproces van uw huid geoptimaliseerd wordt. Wij werken daarbij met de meest geavanceerde producten en met specialistische massages. Tijdens deze massages wordt het bindweefsel gestimuleerd wat in combinatie met onze Alpha Hydroxy zuren zorgt dat uw huid weer stevig en vitaal wordt. Dat ziet u niet alleen aan het feit dat u veel minder rimpels zult hebben, maar ook doordat u weer zult stralen.

Wij bieden microneedling aan als huidverbetering in Hengelo

Een van de vormen die wij kunnen inzetten op het gebied van huidverbetering in Hengelo, is microneedling. Deze behandeling wordt ingezet om bijvoorbeeld littekens te bestrijden die ontstaan zijn door acne, verminderen pigment vlekken en verminderen rimpels. Deze behandeling begint altijd met een intake waarbij we uw wensen en uw huid goed in kaart zullen brengen. Tijdens de behandeling zullen met een snel bewegend stempeltje in korte tijd duizenden micro-perforaties in de huid worden aangebracht waardoor onze Meso-werkstoffen de aanmaak van collageen en elasticiteit bevorderen. Hierdoor wordt uw huid strakker, maar ook voller. Doorgaans bestaat dit traject uit vier tot zes behandelingen.

Is onze botuline treatment de vorm van huidverbetering in Hengelo voor u?

Als u last heeft van uw rimpels, kunt u bij ons ook kiezen voor de botuline treatment als vorm van huidverbetering in Hengelo. Wij zorgen er dan voor dat u een intensieve behandeling ondergaat waarbij uw huid optimaal gehydrateerd wordt. Deze behandeling is altijd maatwerk omdat wij aan het begin van dit traject een lifestyle analyse zullen uitvoeren. Op basis van deze resultaten zal een behandeling worden samengesteld. Deze bestaat uit gezichtsmassages gebaseerd op Oosterse technieken. Wij raden u aan om deze behandeling te combineren met onze Cenzaa-producten die wij u kunnen aanbieden in onze praktijk.

Onze fruitzuur treatment is ook zeer populair als huidverbetering in Hengelo

Tot slot willen wij u ook nog graag wijzen op onze fruitzuur treatment. Deze vorm van huidverbetering in Hengelo is heel populair en dat is niet zonder reden. Wanneer u last heeft van fijne lijntjes in uw gezicht, dan is deze behandeling ideaal, zo ook wanneer u last heeft van pigmentvlekken. Omdat wij werken met de anti-bacteriële stoffen van Mandelico wordt deze behandeling veel gekozen door mensen die last hebben van rosacea en acne. De resultaten die met deze behandeling geboekt worden, kunnen zeer goed genoemd worden omdat het Glycol dat wij gebruiken diep in de huid zal doordringen waardoor elastine- en bindweefselproductie gestimuleerd wordt.

Wilt u een afspraak maken?

Mocht u graag een behandeling bij ons willen volgen voor huidverbetering in Hengelo, dan kunt u even contact met ons opnemen. Afspraken zijn online te boeken, maar we zijn ook bereikbaar per mail en telefoon. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis intakegesprek om te horen wat wij allemaal voor u kunnen doen.

0
Er zijn nog geen producten toegevoegd