Wilt u een bindweefsel massage bij ons ondergaan?

Alhoewel niemand doorgaans problemen heeft met oud worden, zijn er maar weinig mensen te vinden die er ook graag oud uit willen zien. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel mogelijkheden om uw huid in goede conditie te houden. Zo kunt bij The New You terecht voor een bindweefsel massage. Deze behandeling is een van de meest efficiënte manieren om uw huid jong en vitaal te houden. Onze mensen heten u van harte welkom om een afspraak bij ons te maken om deze behandeling te ondergaan.

Een bindweefsel massage verzorgt uw huid tot in de diepste lagen van uw huid

Wanneer u uw huid gezond wilt houden, is het belangrijk om de huid niet alleen aan de oppervlakte te behandelen met de juiste middelen, maar om ook te zorgen dat het weefsel onder uw huid in goede staat blijft. Tijdens onze bindweefsel massage zal dan ook gezorgd worden dat de doorbloeding van uw huid bevordert wordt. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en wordt het zelfhelend vermogen van uw huid gestimuleerd. Ook neemt de lymfedrainage door de massage toe, waardoor uw huid ook meer de kans krijgt om eventuele oneffenheden beter op te lossen.

Wat is het resultaat van een bindweefsel massage?

Wie bij ons een bindweefsel massage ondergaat, doet dat vaak om de huid te verjongen zonder daarbij gebruik te willen maken van allerlei kunstmatige ingrepen. Tijdens de bindweefsel massage gaat het erom dat de huid gestimuleerd wordt om de stofwisseling te verbeteren. Dat zorgt ervoor dat de fijne lijntjes in uw gezicht weg zullen trekken en in veel gevallen nemen ook de rimpels in uw gezicht af. De huid zal strakker worden en de serums die wij zullen gebruiken, zorgen dat uw huid vitaal en goed verzorgd wordt. U zult zien dat u na een aantal behandelingen al veel resultaat kunt zien en dat u jaren jonger zult lijken.

Welke gebieden worden behandeld tijdens de bindweefsel massage?

Rimpels en fijne lijntjes kunnen ontstaan op het voorhoofd, rond de mond en ogen, in de hals en op uw decolleté. Oneffenheden in deze regionen kunnen u snel oud laten lijken. Als u bij ons een bindweefsel massage ondergaat, zult u eerst elke 1 a 2 weken een kuur ondergaan van 4 tot 6 keer en daarna onderhoud een keer per vier tot zes weken. Wij zullen de huid goed reinigen, vervolgens passen wij een peeling toe, brengen wij het serum aan en dan beginnen wij aan de eigenlijke bindweefsel massage. Is deze eenmaal goed uitgevoerd, dan behandelen wij u nog met de juiste crèmes voor een nog beter resultaat.

Zijn er nog andere mogelijkheden dan een bindweefsel massage?

Als u uw rimpels of fijne lijntjes graag op een andere manier wilt aanpakken, dan kunt u naast onze bindweefsel massage ook kiezen voor een van onze andere behandelingen. Wat dacht u van onze mircroneedling behandeling? Hierbij zullen wij met een pen kleine  microperforaties in uw huid aanbrengen waardoor de verzorgende producten die wij vervolgens zullen aanbrengen, nog dieper in uw huid zullen doordringen. Daardoor kunt u uw huid van binnenuit volume geven en is dit effectiever dan wanneer u enkel een verzorgende crème zou aanbrengen.

Wat kunt u zelf doen na afloop van uw bindweefsel massage?

Als u eenmaal bij ons een bindweefsel massage heeft ondergaan, is het van belang dat u met de juiste producten blijft werken om de huid in goede conditie te houden. U kunt in onze schoonheidssalon informatie krijgen over welke verzorgingsproducten het meest geschikt zijn voor uw huidtype. U kunt ook even een blik werpen in onze webwinkel. Daar kunt u namelijk ook diverse huidproducten en dag- en nachtcrèmes vinden om uw huid goed mee te verzorgen.

0
Er zijn nog geen producten toegevoegd