Wilt u uw huid verbeteren aan de hand van micro-needling?

Wanneer uw gezicht veel rimpels en fijne lijntjes vertoont, kan u dat onzeker maken. Ook pigmentvlekken, littekens en acnelittekens kunnen zorgen dat u zich niet prettig voelt wanneer u zich op straat begeeft. Gelukkig zijn er goede manieren om iets aan deze problemen te doen. Wij van The New You Beauty and Wellness willen u uitnodigen om een behandeling bij ons te ondergaan waarbij wij uw huid weer in goede staat zullen brengen. Doorgaans ziet u al na een paar behandelingen duidelijke resultaten dus maak vandaag nog een afspraak zodat wij snel met uw huid aan de slag kunnen gaan.

Wat houdt microneedling precies in?

Als u crèmes gebruikt om uw huid te verzorgen dan trekken deze weliswaar in de huid, maar vaak komen deze producten niet verder dan de eerste laag van uw huid. Dat is jammer want een gezonde huid bestaat uit meerdere lagen. Tijdens onze micro needling behandeling brengen wij met een kleine spatel microperforaties aan in de huid waar u maar weinig van zult voelen. Vervolgens brengen wij een serum aan dat door de perforaties diep in de huid kan dringen. Eenmaal op de plaats van bestemming activeert het de stofwisseling van de huid waardoor deze aangezet wordt om zichzelf te vernieuwen.

Bij wie heeft microneedling het meeste effect?

In principe kan iedereen de microneedling ondergaan want uw huid kan er alleen maar beter van worden. Wij zien dat deze behandeling heel goed aanslaat bij mensen die het vervelend vinden om er oud uit te zien. Wij kunnen hen helpen om aan de hand van microneedling hun rimpels te laten verwijderen of om ze aanzienlijk te verminderen. Ook kunnen wij zorgen dat kraaienpootjes tot het verleden gaan behoren. Mocht u huidproblemen hebben, dan kunt u altijd een keer met ons overleggen of microneedling een oplossing voor u kan zijn. Mocht deze behandeling niet de oplossing bieden, dan hebben wij namelijk ook nog andere methoden in ons aanbod om uw huid te verbeteren.

Hoe vaak moet u een microneedling ondergaan?

Wanneer u bij ons een microneedling behandeling wilt ondergaan, dan starten we ongeveer twee weken voor de eerste behandeling met het traject. Wij zullen tijdens de eerste afspraak uw huid analyseren en bekijken wat wij moeten doen om de kwaliteit ervan te verbeteren. Vervolgens gaan we bij de tweede afspraak beginnen met de uitvoering van de behandeling en per sessie kijken we wat de resultaten zijn en waar de volgende behandeling het accent moet komen te liggen. Doorgaans duurt het 4 tot 6 keer voordat een behandeling afgerond kan worden.

Wat gebeurt er tijdens de microneedling behandeling?

Zoals aangegeven zullen wij tijdens de microneedling behandeling uw huid van microperforaties voorzien. Vervolgens brengen wij Meso-preparaten diep in de huid in om uw huidproblemen bij de wortel aan te pakken zoals wij in het behandelplan ook hebben opgesteld. Door deze Meso-preparaten wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd evenals de aanmaak van elastine. Dit leidt ertoe dat u een zichtbaar strakkere, vollere huid krijgt die ook gladder aanvoelt.

Maak vandaag nog een afspraak

Mocht u graag een keer door ons behandeld willen worden, plan dan even een afspraak met ons in omdat wij niet zonder afspraak werken. U kunt ons bereiken door middel van de contactgegevens die u elders op deze site kunt vinden, of u kunt uw telefoonnummer bij ons achterlaten en dan nemen wij contact met u op. Wij hopen u snel in onze schoonheidssalon te mogen ontvangen.

0
Er zijn nog geen producten toegevoegd