About me

THE NEW YOU

De eigenaresse van The New You is Heike Schepers. Zij biedt, met haar jarenlange ervaring als vakspecialist, het allerbeste aan behandelingen aan in haar salon. Met huidverbeterende-, therapeutische- en wellnessbehandelingen, maar ook epileren, waxen en verven, biedt The New You alles op het gebied voor lichaam en geest.

Daarnaast bieden wij Microneedling Therapy. Door middel van een Dermapen kan gewerkt worden aan rimpels, pigmentvlekjes en littekens. Baanbrekende resultaten worden bereikt door de Microneedling te combineren met therapeutische fruitzuren en/of bindweefselmassage.

Om u even te onttrekken van de dagelijkse drukte, biedt The New You stevige ontspanningsmassages, heerlijke wellness behandelingen of een van de Super Deals waarin huidverbetering vaak wordt gecombineerd met ontspanning door middel van verschillende massagetechnieken.
Ook aan de handen en voeten is gedacht met de cosmetische pedicure-, manicure- en Shellac behandelingen.

The New You verzorgt de visagie voor uw speciale dag of feestje, waarbij uw wensen worden besproken en het is mogelijk om dit op locatie te laten verzorgen.

Naast de huidverbeterende producten van Cenzaa werkt The New You met minerale make-up van ZAO, met Golden Rose en is er een assortiment aan producten van Marc Inbane voor een stralende getinte huid.

Heeft u een feestje, een verjaardag of andere gelegenheid? En zoekt u een cadeau of bon voor een behandeling naar keuze? The New You heeft een ruim assortiment aan sieraden, beauty-, en lifestyle producten om iemand mee te verrassen. Elke bon wordt feestelijk verpakt en kan besteld worden via het online boekingssysteem.

Kortom, naast de intensieve huidverbetrende behandelingen, ervaart u ook een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden. Neem de tijd en gun het uzelf om te ontspannen terwijl uw huid weer in balans wordt gebracht.

Feel Welcome & Relax Your Skin!

THENEWYOU

0
Er zijn nog geen producten toegevoegd