About me

WELKOM

Hoi!, ik ben Heike Schepers

Al ruim 12,5 jaar heb ik mijn Beautysalon. Mensen een goed gevoel geven, laten ontspannen en ze steeds weer helpen met hun huidwens, daar ga ik voor. Als je bij mij blij de deur uitloopt, ben ik ook blij. Daar sta ik dagelijks voor en dat vind ik ook het belangrijkste, niet alleen in mijn vak als schoonheidsspecialiste maar ook of eigenlijk juist als mens. 

Is dat altijd al zo geweest? Ja, ik denk het wel. Als klein kind was ik altijd al aan het zorgen en verzorgen. Later passend bij de puberjaren voelde ik me wel eens onzeker over mijn uiterlijk en rond die periode kreeg ik steeds meer interesse in make-up. Ik merkte dat ik me er zekerder door voelde. Alle nieuwe ontwikkelingen over huidverzorging of verzorgingsproducten volgde ik op de voet en dat doe ik nu jaren later als gediplomeerd en ervaren schoonheidsspecialiste nog steeds.  

En die kennis en interesse, waarbij ik steeds weer blijf ontwikkelen, zal je ervaren in al mijn behandelingen. Of je nu voor het epileren komt, een stevige massage, BIAB nagels of een volledige huidverbeterende behandeling ondergaat in mijn moderne schoonheidssalon. Ik neem altijd de tijd voor je, geef je onder het genot van een kopje koffie of thee volop tips & tricks over je huid en nagels en hoe je deze het beste kunt verzorgen. Kom je voor het eerst dan plannen we eerst een uitgebreide SkinCheck. Hierin bepalen we samen jouw huidwens en behandelplan en geef ik je proefjes mee om te ervaren hoe de producten zijn. Jouw huidtype en welke producten ik tijdens de behandeling gebruik, vermeld ik op jouw persoonlijke huidkaart. Je weet dan altijd hoe je je huid het beste kunt verzorgen. 

Naast het werken in mijn salon besteed ik graag tijd met mijn 2 dochters. We ondernemen vaak samen dingen, creatief of actief. Ook vind ik het erg leuk om lekker een terrasje te pakken of te dansen met vriendinnen. Onlangs heb ik mij na een retreat in Portugal verdiept in Yoga. Deze vorm van trainen en ontspannen van je lichaam vind ik naast Bootcamp erg prettig om doen. 

Je zult merken dat ontspanning en tot jezelf komen belangrijk is bij mijn behandelingen. Jouw mooie huid is dan een automatisch gevolg. Ik zie je graag in de salon. 

Feel Welcome & Relax Your Skin!

Liefs, Heike

THENEWYOU

Contact

The New You
Gerrit Peuscherstraat 345
7558 BH Hengelo

06 – 430 309 42
info@thenewyou.nl

BTW nummer: NL137630712B01
KvK nummer 08183733

Partner waar we mee samenwerken:
www.schoonheidsspecialist-info.nl

Openingstijden

Maandag  09:00 – 18:00 uur
Dinsdag  09:00 – 20:00 uur
Woensdag  09:00 – 14:00 uur
Donderdag  09:00 – 14:00 uur
Vrijdag  Op aanvraag
Zaterdag  Op aanvraag
Zondag  Gesloten

U kunt bij ons alleen op afspraak terecht

© 2023 The New You

0
Er zijn nog geen producten toegevoegd