UNLOCKING TIMELESS BEAUTY, ONE TICK AT THE TIME (te boeken vanaf 1 dec!)

 

LET’S MEET SKIN RHYTHM…

Bij Skin Rhythm geloven we sterk in de kracht van gewoontes die de huid voeden, verstevigen en laten stralen – gewoontes die we ‘skinfull’ noemen. Samen maken we elk moment kostbaar, want de tijd tikt, en elke huid verdient de liefdevolle aandacht die Skin Rhythm biedt. 

Deze 75 min. durende luxueuze behandeling bevat:
> Welkomstritueel
> Miracle Eye Cleanse
> Miracle Face Cleanse
> Flawless Skin Therapy
> Melting Scrub Experience
> Spicy Experience
> Skin Rhythm Massage
> Retinol Cupping
> Multimasking Moment
> Afsluiting

€ 112,50
€ 149,50 inclusief productpakket voor thuis

SUPPORT YOUR NATURAL SKIN CLOCK

PRODUCTEN

SKINCARE FOR THE DAY

Stimuleert en beschermt tegen dagelijkse schadelijke invloeden van buitenaf en voorziet van een natuurlijke glow. 

SKINCARE FOR THE NIGHT 

Herstelt de functie van de huid, voedt deze in de nacht en laat je mooi oud worden. 

360° SKINCODE SKINBOMB TREATMENT  €79,00

Dé superkrachtige facial voor een directe glow!  (excl. epileren, harsen e.d.)

Heb je een bijzondere gelegenheid waarbij je extra wilt stralen? Ziet je huid er grauw en uitgeblust uit? Worden sporen van huidveroudering, zoals rimpels of verslapping van de huid, nu echt zichtbaar? Is je huid extra belast door stress of een seizoenswisseling?
Dan is dit hét moment voor jouw 360° SKINCODE SKINBOMB TREATMENT.

De luxe SKINBOMB TREATMENT:

  • Cenzaa’s Signature Cleansing –  zonder de huid goed te reinigen kan er geen intensieve huidverbetering plaatsvinden. Ontstresst en bereidt de huid voor op de volgende stappen.
  • Dieptereiniging met de Mandelico Glow Peel – een exclusieve en innovatieve peeling die dode huidcellen op milde maar doeltreffende wijze verwijdert. Pakt tekenen van huidveroudering aan, verbetert de huidteint en zorgt voor een schitterende glow!
  • Spicy Skin Shock – een revolutionair gezichtsmasker dat de celactiviteit stimuleert. Zorgt voor maximale doorbloeding en optimale opname van actieve werkstoffen in de huid.
  • Multiple Skin Boost Ampoule Therapy – een op jouw huid afgestemde combinatie van meerdere, hooggeconcentreerde 360° SKINCODE ampullen zorgt direct voor 100% zichtbaar resultaat.
  • 360º Skin Revolution Finish – verzorgende en voedende finish aangepast aan jouw huid

Door de salonbehandeling aan te vullen met het SKIN BOOST AMPOULE THERAPY HOME PROGRAM van 28 dagen versterk je de werking van de salonbehandeling en zorg je voor een langduriger resultaat.
Een aanvullend kuurprogramma voor thuis met een voor jou persoonlijk op maat gemaakte combinatie van ampullen: een box met 5 ampullen, Activating Mist + handige tool voor het openen van de ampullen, €55,70

THENEWYOU

0
Er zijn nog geen producten toegevoegd