De unieke RYJVK Basalt Treatment bevat een aantal bijzondere highlights die je meevoeren naar het meest zuidelijke puntje van RYJVK met zijn zwarte stranden en bijzondere basaltformaties. Droom weg met een zacht mousserend en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en plant- en kruidenextracten. De Enzyme Powder zorgt voor een stralende huid. De RYJVK Basalt Sensage is een verwarmende massagebeleving die zorgt voor een optimale doorbloeding en opname van de hoogwaardige werkstoffen waaraan de RYJVK producten rijk zijn. Het VITC Oil Masq voorziet de huid van een boost aan energie en wist sporen van vermoeidheid.

€65,-

Naast dezelfde mooie elementen die in de 60 minuten behandeling geboden worden, is de 90 minuten behandeling uitgebreid met de warme RYJVK Crispy Salt Sensage die wordt uitgevoerd met in olie gedrenkte knisperende zeezout bundels; hiermee verrijk je de RYJVK ervaring en laat ik je genieten van warme oliën, luxueuze geuren en ultieme ontspanning. De combinatie van de hoogwaardige ingrediënten, de warme basaltstones en de knisperende zeezout bundels vormen een unieke ervaring die je laat meevoeren naar de zwarte stranden van Vik met zijn prachtige basalt rotsformaties.

€85,-

 FRUITZUUR KUUR

Het is buiten koud, de zon laat zich minder zien en is minder vel en langzaam gaan we richting het nieuwe jaar! Wil jij in januari goed beginnen? Dit is dé tijd van het jaar om voor een fruitzuur (kuur)behandeling te kiezen!
Pigmentvlekken, een vale huid, rimpels en droogtelijntjes, schilfering, acne(littekens), grove poriën. allemaal huidproblemen die door middel van een fruitzuurbehandeling aangepakt kunnen worden!
De beste resultaten behaal je met een kuurbehandeling. Afhankelijk van wat je doel is zal deze kuur bestaan uit minimaal 3 of 4 peelingbehandelingen, maar zelfs na één behandeling voel én zie je al resultaat!

En omdat wij weten hoe belangrijk het is dat je tijdens een kuur de behandeling thuis voortzet, ontvang je in de maanden januari en februari bij het boeken van een kuur 50% korting op de Illuminating Skin Peel.
(Bij een kuur van 4 behandelingen ontvang je de Illuminating Skin Peel GRATIS)

Prijs:
1 behandeling €45,-
kuur 3 behandelingen € 127,50 + 50% korting op Illuminating Skin Peel
kuur 4 behandelingen € 165,- + GRATIS Illuminating Skin Peel

MICRONEEDLING KUUR

Deze behandeling is in te zetten voor veel huidproblemen, o.a. pigmentvlekken, rimpels, verslappingen, littekens, acne littekens.

Doordat we heel specifiek per huidlaag werken kunnen we heel gericht behandelen. En zo het huidprobleem aanpakken daar waar het ontstaat.
We starten altijd met een GRATIS intake-gesprek om uw huid en uw wensen goed in kaart te brengen.

Behandeling > Met een snel bewegend stempeltje worden in korte tijd duizenden                             micro-perforaties gezet in de huid. De microkanaaltjes openen de                               huid voor de hoog geconcentreerde meso-werkstoffen.

Doel:  
> Ampullen (bijv. hyaluronzuur) worden diep in de huid gebracht.
> De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.
> De huid wordt voller, gladder en strakker.
> Pigmentvlekken vervagen.
> Littekens verminderen

Start in januari of februari en maak gebruik van de volgende actie:

Bij een kuurbehandeling microneedling (minimaal 4 behandelingen) krijg je het Calming Power Serum en Rise & Shine Cleanser t.w.v. €71,50 cadeau!

WIMPERLIFT €45,- 

Het is ook mogelijk om zonder wimperextensions mooie gekrulde natuurlijke wimpers te hebben. Wimperlifting is een behandeling van uw eigen wimpers. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden.
Wimperliftimg is de nieuwste techniek in de Beauty Branche en is
toepasbaar op alle wimpers, zowel op korte als lange wimpers.
Met deze techniek lijkt het alsof de natuurlijke wimpers langer zijn.
Waardoor u een wijder ogende en sprekende blik krijgt!

Voordelen

  • Blijft 6 tot 8 weken zitten
  • U heeft geen wimperkrultang meer nodig
  • Voelt licht en natuurlijk aan
  • Uw ogen lijken groter
  • De wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers
  • Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

 

NICE TO MEET YOU TREATMENT  €99,95 

+  Een compleet Cenzaa Discovery Kit t.w.v. €99,- incl. 7 producten passend bij jou huid!
Eerste behandeling om kennis te maken met The New You en de producten van Cenzaa.

Deze behandeling bevat: 
Intake-Geurreis/het welkomstritueel
Reiniging van het gezicht en decolleté
Dieptereiniging
Verwijderen van onzuiverheden
Masker + massage
Power/serum
Lotion & 24-uurs verzorging

Ontvang in je kit een voucher ter waarde van €64,- korting op een fullsize beautycase set!!*

 

THENEWYOU