CELEBRATION TREATMENT
€ 99 ,-*
*incl. Goodiebag OP=OP

30 Oktober bestond The New You 12,5 jaar & de feestdagen komen eraan!
The New You heeft daarvoor een 60 minuten behandeling samengesteld.
Boek vanaf 30 oktober deze behandeling voor een fantastische glow,
met o.a.:
💜 Intensive cleansing;
💜 Spicy Skin Shock / O2 Impuls
💜 cupping massage;
💜 liftend ampul;
💜 hyaluron oogmasker;
💜 Feestelijke Mocktail.

Boek je treatment nu onder de knop ‘Afspraak maken’!

 

360° SKINCODE SKINBOMB TREATMENT  €79,00

Dé superkrachtige facial voor een directe glow!  (excl. epileren, harsen e.d.)

Heb je een bijzondere gelegenheid waarbij je extra wilt stralen? Ziet je huid er grauw en uitgeblust uit? Worden sporen van huidveroudering, zoals rimpels of verslapping van de huid, nu echt zichtbaar? Is je huid extra belast door stress of een seizoenswisseling?
Dan is dit hét moment voor jouw 360° SKINCODE SKINBOMB TREATMENT.

De luxe SKINBOMB TREATMENT:

  • Cenzaa’s Signature Cleansing –  zonder de huid goed te reinigen kan er geen intensieve huidverbetering plaatsvinden. Ontstresst en bereidt de huid voor op de volgende stappen.
  • Dieptereiniging met de Mandelico Glow Peel – een exclusieve en innovatieve peeling die dode huidcellen op milde maar doeltreffende wijze verwijdert. Pakt tekenen van huidveroudering aan, verbetert de huidteint en zorgt voor een schitterende glow!
  • Spicy Skin Shock – een revolutionair gezichtsmasker dat de celactiviteit stimuleert. Zorgt voor maximale doorbloeding en optimale opname van actieve werkstoffen in de huid.
  • Multiple Skin Boost Ampoule Therapy – een op jouw huid afgestemde combinatie van meerdere, hooggeconcentreerde 360° SKINCODE ampullen zorgt direct voor 100% zichtbaar resultaat.
  • 360º Skin Revolution Finish – verzorgende en voedende finish aangepast aan jouw huid

Door de salonbehandeling aan te vullen met het SKIN BOOST AMPOULE THERAPY HOME PROGRAM van 28 dagen versterk je de werking van de salonbehandeling en zorg je voor een langduriger resultaat.
Een aanvullend kuurprogramma voor thuis met een voor jou persoonlijk op maat gemaakte combinatie van ampullen: een box met 5 ampullen, Activating Mist + handige tool voor het openen van de ampullen, €55,70

THENEWYOU

0
Er zijn nog geen producten toegevoegd