Wilt u een behandeling tegen acne in Hengelo ondergaan?

In de pubertijd maakt de gezichtshuid meer talg aan dan nodig is. Dat leidt tot allerlei oneffenheden in de huid, ook op latere leeftijd. Het kan zijn dat dit dusdanige vormen aanneemt dat we spreken van acne. Dit kan heel vervelend zijn omdat de huid erg rood kan worden, kan gaan jeuken en in het ergste geval houdt u littekens over aan uw acne. Wij van The New You willen u uitnodigen om een keer te komen kijken of u zich voor uw acne in Hengelo zou willen laten behandelen. Wij kunnen namelijk zorgen dat deze kwaal aanzienlijk verminderd wordt en wij kunnen uw huid weer in goede staat brengen.

Hoe behandelen wij acne in Hengelo?

Als u last heeft van een onzuivere huid, dan zal dat leiden tot rode vlekken, puistjes en misschien ook opengekrabde wondjes in uw gezicht. Vandaar dat wij tijdens de behandeling van uw acne in Hengelo zullen zorgen dat wij uw gezichtshuid diep en grondig zullen reinigen. Wij zorgen er voor dat de huid weer in balans wordt gebracht door middel van natuurlijke fruitzuren. Deze maken de huid tot in de diepste poriën schoon en vervolgens brengen wij een serum aan.

Hoe vaak moet u zich laten behandelen tegen acne in Hengelo?

Wanneer u bij ons een behandeling begint, zullen wij eerst een analyse maken van uw huid. Daaruit zal blijken wat wij moeten doen om de huid weer in optimale staat te krijgen. Doorgaans zijn meerdere behandelingen nodig. Wij maken na iedere behandeling weer een nieuwe huidanalyse om te zien wat het resultaat van de voorgaande behandeling was. Zo kunt u dus ook meteen zien wat de behandelingen per keer hebben bewerkstelligd en kunt u eenvoudig bepalen hoeveel behandelingen u nog wilt ondergaan. Onze acnetherapie kost 45 euro voor 45 minuten.

Hoe kunt u zorgen dat uw behandeling tegen acne in Hengelo zo goed mogelijk verloopt?

Wanneer u bij ons een behandeling komt volgen om iets aan uw acne in Hengelo te doen, dan zullen wij u ook middelen voorschrijven om zelf te gaan gebruiken. Het gaat hierbij om reiniging, dag- en nachtcremes voor thuis, waarmee u uw huid optimaal kunt verzorgen. U moet namelijk zorgen dat uw talgkliertjes niet weer verstopt raken want daardoor ontstaan de oneffenheden in uw gezicht. Wij werken altijd met de beste producten en u kunt deze altijd in onze schoonheidssalon kopen. Mocht u door uw producten heen zijn, dan kunt u ze altijd weer opnieuw bestellen via onze webwinkel. Die kunt u elders op deze site vinden.

Wilt u andere behandelingen ondergaan dan enkel onze therapie voor acne in Hengelo?

Als wij u succesvol van uw acne in Hengelo hebben verlost, dan kunt u altijd een keer kijken of onze overige behandelingen ook iets voor u zijn. Wij kunnen namelijk uw gezichtshuid exact de behandelingen geven die het nodig heeft om jong en vitaal te blijven. Kijk daarom een keer of wij een behandeling in ons aanbod hebben die u aanspreekt. Doet u het niet voor uw huid, dan kunt u het voor uzelf doen want door onze behandelingen kunt u echt even helemaal tot rust komen.

Wilt u een afspraak maken?

Mocht u graag een behandeling tegen de gevolgen van acne in Hengelo ondergaan? Dan kunt u elders op deze site onze contactgegevens vinden. U kunt even contact met ons opnemen, maar u kunt ook uw nummer achterlaten zodat wij contact met u kunnen opnemen. Mocht u vragen hebben over onze behandelingen of telefonisch advies willen hebben, dan staan wij ook altijd voor u klaar.

0
Er zijn nog geen producten toegevoegd