Wilt u de tanning producten van Marc Inbane gaan gebruiken?

In de zomer is het niet moeilijk om een mooi kleurtje te krijgen, maar wie gedurende de rest van het jaar ook goed voor de dag wil komen, kan gebruikmaken van de producten van Marc Inbane. U zult ongetwijfeld van dit merk gehoord hebben want dit merk heeft zijn sporen ruimschoots verdiend. Vandaar dat wij van The New You dit merk ook in ons aanbod hebben opgenomen. Dit product zorgt ervoor dat u die mooie bruine teint ook tijdens de koude winterdagen gewoon vast kunt houden en dat zonder dat u er veel moeite voor hoeft te doen.

De producten van Marc Inbane zijn Award Winning

Als u voor kwaliteit wilt gaan, zit u met Marc Inbane helemaal goed. Dit merk is al meerdere keren in de prijzen gevallen en dat is goed te begrijpen wanneer we hun producten onder de loep nemen. Met Marc Inbane kunt u een natuurlijke teint aanbrengen die lang blijft zitten en die er heel egaal uit zal zien. U zult stralen en lijken alsof u net van een tropische vakantie terug bent gekomen. U zult merken dat wanneer u er goed uitziet, u zich ook veel beter zult voelen.

Wat kunt u allemaal van Marc Inbane kopen?

Een mooie teint hoeft niet moeilijk aan te brengen te zijn. U kunt namelijk kiezen om met de Natural Tanning Mousse van Marc Inbane aan de slag te gaan om een mooie, gezonde kleur op uw huid te krijgen. U kunt hetzelfde product ook in de vorm van een spray kopen. Gaat u binnenkort op reis? Bekijk dan eens of de travel set van Marc Inbane iets voor u is. Zo kunt u namelijk ook gewoon tijdens uw verblijf in het buitenland zorgen dat u er nog altijd tot in de puntjes verzorgd uitziet. Kom even naar onze salon om te informeren welke producten wij u zouden aanraden.

Wij kunnen u adviseren over de producten van Marc Inbane

Als u naar onze schoonheidssalon komt, bent u van harte welkom om een van onze behandelingen te ondergaan. Misschien voelt u iets voor onze huidverbeterende behandelingen. Wij zullen uw huid dan grondig reinigen en het de verzorging geven die het nodig heeft om in goede conditie te komen / blijven. Vervolgens kunnen wij u behandelen met de producten van Marc Inbane zodat u met een gezonde kleur weer huiswaarts zult keren.

U kunt de producten van Marc Inbane in onze salon kopen

Als u na de behandeling graag nog een extra voorraadje producten van Marc Inbane wilt meenemen naar huis, dan kunt u bij ons in de salon alles kopen wat u nodig heeft om er goed uit te zien. Mocht u nog andere verzorgende producten willen inslaan, dan kunt u altijd een blik werpen in onze webwinkel. Hier vindt u namelijk nog veel meer producten dan enkel die van Marc Inbane. Mocht u advies nodig hebben, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Wilt u even helemaal tot rust komen?

Mocht u zin hebben om persoonlijk advies van onze medewerker te krijgen, dan kunt u een afspraak maken om een behandeling te ondergaan. Wij kunnen u dan gericht advies geven over uw huid en terwijl wij u behandelen, kunt u even helemaal tot rust komen. Wij bieden niet alleen voor de Beauty aan, bij ons bent u ook voor Wellness aan het juiste adres. Wij hopen u daarom snel een keer in onze schoonheidssalon te mogen verwelkomen.

0
Er zijn nog geen producten toegevoegd