CUSTOMIZE YOUR TREATMENT!
————————————————

Een behandeling op speciaal voor u op maat samengesteld
voor het beste resultaat! 

 

 

Zoals u bij onze uitgebreidere Cenzaa behandeling gewend bent laten we u altijd eerst helemaal tot rust komen met ons welkomstritueel die bestaat uit de geurreis en een relax massage* (*vanaf 60 min). Hierna beginnen we met de reiniging van uw huid met producten die aansluiten bij uw huidtype. Zodra de huid gereinigd is kunnen we de behandeling voorzien van een persoonlijke “touch”. Door het toevoegen van specials zoals de Cenzaa Ampoule Therapy en speciale maskers spelen we in op uw wensen en is geen behandeling meer hetzelfde. Aan de hand van het aantal minuten die u reserveert, kunnen we de verschillende huid verbeterende tools gaan inzetten.

Waarom kiest u voor een Customized Treatment?

Als u doelgericht uw huid wilt gaan verbeteren. We kunnen tijdens de behandeling meerdere huidprobleem of huidwensen aanpakken. Dit kan zijn dat we de doorbloeding in uw huid gaan verbeteren door middel van de bindweefselmassage. Hierdoor kunnen de werkstoffen nog beter worden opgenomen, verbeterd de huidstructuur en wordt de celdeling geactiveerd waardoor de huid er strakker en soepeler uit gaat zien. Voor de behandeling worden al uw wensen besproken en stellen we een behandeling samen. 

Stappenplan

 1. Kies de tijdsduur; 60-75- 90 of 105 minuten
 2. Wensen aangeven en advies
 3. Ervaar de vakkundige behandeling
 4. Geniet van het resultaat!

Geen verrassingen

Met een gezichtsbehandeling op maat kom je nooit voor verrassingen te staan. Jij bepaalt zelf de tijdsduur. Je geeft aan wat je wensen zijn en de behandeling wordt op maat voor je samengesteld. Ligt de focus deze keer op je rimpels? Wil je meer aandacht besteden aan je ogen, hals of decolleté? Heb je last van een gevoelige, droge huid? Of ben je toe aan een ontspannende behandeling in combinatie met het ontharen of verven van je wenkbrauwen? Het is allemaal mogelijk zonder bijkomende kosten; zolang je het voor aanvang van de behandeling aangeeft.

Wat is er allemaal mogelijk?

In een gezichtsbehandeling op maat zit standaard:

 • huidanalyse
 • oppervlakte reiniging en peeling ( plus minus 15 min. )
 • verwijderen van onzuiverheden ( 5 tot 30 min. )

De overige beschikbare tijd kan ingevuld worden met:

 • ontharen of verven van de wenkbrauwen
 • waxen gelaat
 • een ontspanningsmassage, hoofdhuidmassage, arm-, hand-, of voetmassage
 • een bindweefselmassage (anti-age)
 • een speciaal masker afgestemd op jouw huid
 • een Derma Peel behandeling
 • serums of ampullen
 • Hoe langer de tijdsduur, hoe meer handelingen er verricht kunnen worden, hoe beter het resultaat zal zijn.

 

Serums

 

Welke behandelingen kunt u kiezen?

Ampoule therapy

Dit is een hoog geconcentreerd serum met veel actieve werkstoffen speciaal verpakt, waardoor u uw huid voorziet van een boost aan vitaliserende werkstoffen.

Hyaluron therapy

Hyaluron is een lichaamseigen stof welke zich in het bindweefsel bevindt. Hyaluron Therapy zorgt ervoor dat de productie van collageen en elastine wordt verhoogd en is verantwoordelijk voor de hydratatie in de huid. Hyaluron Therapy zorgt dat het vochtgehalte in de huid in haar totaliteit wordt verbeterd.

Specialisatie

 

Welke behandelingen kunt u kiezen?

 • Bindweefsel massage

Draagt bij aan het verbeterende van de huidstructuur, stimuleert de doorbloeding in de huid waardoor het opnemen van werkstoffen verbeterd. de celdeling wordt geactiveerd waardoor de huid er strakker en soepeler uit gaat zien.

 • Derma peel

Dit is een fruitzuur behandeling die alleen tijdens de maanden dat er weinig tot geen zon aanwezig is buiten. door je met deze behandeling flink de huid gaat verdunnen om bijvoorbeeld diepere rimpels te behandelen wordt de natuurlijke beschermlaag van de huid te dun om de huid zelf te beschermen.

 

Maskers

  

Welke behandelingen kunt u kiezen?

 • Botuline masker

Dit bijzondere gelaatsmasker vermindert rimpels aanzienlijk. Het Botuline-eiwit voorkomt samentrekking van gelaatsspieren waardoor de huid strakker en jonger wordt en een frisse uitstraling zal hebben. Dit masker is uitermate geschikt voor de vermoeide en verouderde huid. Tevens is het een uitstekend masker om de huid optimaal te hydrateren.

 • Nutricare Vitamine Gold Masq

Dit is een hoogwaardig peel-off gelaatsmasker met krachtige eigenschappen die de huid verjongt  en een ultieme boost geeft. Dankzij de toevoeging van echt goud en parels geeft dit masker de huid een maximale vochtoppepper. Het zuivere goud en het innovatieve, 100% natuurlijke parelpoeder bestaat uit 17 aminozuren en meer dan 30 mineralen en zorgt voor stimulatie van de collageenproductie en heeft een anti-aging werking. De huid ziet er gezonder en stralender uit. Deze ultieme huidvernieuwingsbooster is geschikt voor ieder huidtype en met name ideaal voor de doffe en vermoeide huid.

 • Couperose & Rosacea Masq

Dit bijzondere gelaatsmasker vermindert roodheid van de huid aanzienlijk en is een uniek peel-off masker op basis van algenextracten, Epicalmin en Aloë Vera. Deze combinatie van prachtige hoogwaardige werkstoffen zorgt voor een milde, verkoelende en heerlijk verfrissende werking. Dankzij het huid ondersteunende vermogen en de kalmerende werking op de bloedcirculatie ziet de huid er na de behandeling uitgerust en zichtbaar verfrist uit! Het ultieme masker voor de rode, gevoelige en vermoeide huid.

Customized Treatments