The New You: de beste schoonheidssalon nabij Delden

Wilt u een keer naar een schoonheidssalon waar u zich niet alleen goed kunt laten behandelen, maar waar u ook echt even tot rust kunt komen? Dan bent u bij ons van Beauty and Wellness The New You aan het juiste adres. Wij heten u van harte welkom in onze schoonheidssalon nabij Delden. Wij informeren u graag even over de diverse behandelingen die u bij ons kunt ondergaan. Als u zich bij ons laat behandelen, wordt u van top tot teen verzorgd. Wat dacht u van een fijne voetmassage? Of zou u graag de rimpels uit uw gezicht willen verminderen? Bij ons kan het allemaal!

In onze schoonheidssalon nabij Delden wordt u behandeld terwijl u tot rust komt

Zou het niet heerlijk zijn dat u niet alleen een grondige verzorgende behandeling kunt krijgen terwijl u heerlijk tot rust komt? Dat is precies wat u bij The New You kunt verwachten. Als u bij ons een voetmassage ondergaat, zorgen wij aan de hand van Oosterse massagetechnieken dat de doorbloeding van uw benen weer goed op gang komt. Dit doen wij met behulp van ontspannende oliën waardoor u optimaal tot rust kunt komen tijdens de behandeling. Maak daarom vandaag nog een afspraak om een behandeling bij ons te ondergaan.

U kunt in onze schoonheidssalon nabij Delden de tekenen van ouderdom uit uw gezicht laten verdwijnen

Wist u dat u niet altijd maar hoeft te accepteren dat de tekenen van ouderdom in uw gezicht te vinden zijn? Fijne lijntjes en rimpels kunnen namelijk goed worden weggenomen zonder dat u meteen gebruik hoeft te maken van botox. Wat dacht u van Microneedling? Hierbij maken wij miniperforaties in uw huid zodat het herstellend vermogen van de huid wordt geactiveerd en serums die wij vervolgens zullen aanbrengen, nog beter door de huid wordt opgenomen. Daardoor wordt de productie van elastine en collageen gestimuleerd waardoor uw huid zichzelf herstelt.

Ook voor visagie bent u in onze schoonheidssalon nabij Delden aan het juiste adres

Wanneer u gaat trouwen, wilt u er op uw paasbest uitzien. Bij ons kunt u een afspraak maken om u door onze visagist te laten behandelen. Wij bieden deze behandeling aan voor 95 euro en daarvoor mag u twee keer langskomen. Een keer om te kijken wat u het beste staat en wat u het mooiste vindt, en de tweede keer om de make-up voor de mooiste dag van uw leven aan te laten brengen. Maak daarom snel een afspraak bij onze schoonheidssalon nabij Delden en vraag onze visagist om ideeën om te kunnen stralen op uw huwelijksdag.

Neem ook eens een kijkje in de webwinkel van onze schoonheidssalon nabij Delden

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar onze schoonheidssalon nabij Delden te komen, dan kunt u ook een keer een kijkje nemen in onze webwinkel. Hier verkopen wij bijvoorbeeld de geheel organische producten van Cenzaa en Puurr. Met deze producten geeft u uw huid de zorg en aandacht die ze nodig heeft om strak en gezond te blijven. Plaats daarom vandaag nog een bestelling en dan zorgen wij er voor dat u uw producten zo snel mogelijk in huis heeft.

Wilt u een behandeling ondergaan in onze schoonheidssalon nabij Delden?

Mocht u graag een behandeling willen ondergaan in onze schoonheidssalon nabij Delden, dan bent u welkom om een keer een afspraak met ons te maken. Wij werken namelijk alleen op afspraak zodat wij uw behandeling optimaal kunnen voorbereiden. U kunt elders  op deze site onze contactgegevens vinden, maar u kunt ook uw gegevens achterlaten zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

0
Er zijn nog geen producten toegevoegd