Gebruikt u de make-up van ZAO al?

Er goed uitzien, hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Uiteraard is het belangrijk om uw huid in goede conditie te houden, maar u kunt met de juiste middelen de perfecte look creëren. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan werken met de make-up van ZAO. Deze make-up gebruiken wij van The New You graag omdat dit merk volledig organische make-up maakt. Daardoor kunt u er niet alleen goed uitzien, maar u kunt zich ook goed voelen omdat u een duurzaam product koopt dat bijvoorbeeld ook niet op dieren is getest.

Welke soorten ZAO make-up zijn er?

ZAO heeft er alles aan gedaan om alle soorten make-up op de markt te brengen die iemand maar nodig kan hebben. Het aanbod loopt uiteen van fijne foundations, tot oogpotloden die uw ogen nog mooier kunnen laten uitkomen. Wanneer dus al uw producten van een merk wilt kopen, dan is ZAO een heel goede keus. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en u kunt er zeker van zijn dat uw make-up lang blijft zitten. Geen wonder dat veel specialisten alleen maar met dit merk willen werken.

Hoe brengt u de producten van ZAO het beste aan?

Make-up aanbrengen is een kunst, maar gelukkig hebben de experts van ZAO ervoor gezorgd dat iedereen haar make-up goed kan aanbrengen. U kunt op de site van dit merk tal van handige tips vinden om te zorgen dat u goed voor de dag kunt komen. Mocht u nog nooit gebruik hebben gemaakt van ZAO, dan willen wij u uitnodigen om een keer naar onze schoonheidssalon te komen om u door onze specialist te laten behandelen. Wij zullen dan uw huid geheel verzorgen en de make-up van ZAO aanbrengen zodat u er weer strak en vitaal uit zult zien.

Wilt u een workshop volgen om ZAO make-up aan te brengen?

Het is niet eenvoudig om make-up goed aan te brengen. Oefening baart kunst, maar wie daar niet op wil wachten, kan bij ons een workshop volgen om make-up goed aan te brengen. Tijdens deze workshop werken wij ook met de producten van ZAO zodat u meteen kunt testen welk product uw favoriet is. U kunt daarom altijd een afspraak maken om een workshop te komen volgen. Dit is ook leuk om met vriendinnen te doen die het leuk vinden om van een professional te leren hoe uw make-up het beste uitkomt.

Wilt u een huidverbeterende behandeling ondergaan?

We gaven het al aan, de basis voor de make-up van ZAO moet goed zijn. Mocht u daarom graag eerst uw huid willen laten behandelen, dan bent u bij Beauty and Wellness The New You van harte welkom om een behandeling te ondergaan. Ook hierbij kunnen wij met producten van ZAO werken.

Maak vandaag nog een afspraak

Als u bij ons een behandeling wilt ondergaan, dan willen wij u vragen om een afspraak met ons in te plannen. Wij werken namelijk alleen op afspraak. Neem daarom even contact met ons op via het formulier dat u elders op deze site kunt vinden. Heeft u vragen over onze behandelingen of over de producten van ZAO? Dan staan wij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

0
Er zijn nog geen producten toegevoegd